Pachete terapeutice GRATUITE la cel mai nou centru de recuperare din Constanța

1314
Pachete terapeutice GRATUITE la cel mai nou centru de recuperare din Constanța - 30ianuariecentrulaquasedeschide-1391079596.jpg

Articole de la același autor

Începând cu luna februarie, constănțenii pot beneficia de servicii medicale complexe de recuperare într-un nou centru care se va deschide în municipiul Constanța.


Serviciile oferite se adresează pacienților cu afecțiuni reumatice ale coloanei vertebrale și membrelor, afecțiuni posttraumatice și ortopedice, afecțiuni neurologice. Consultația la medicul de recuperare și pachetele de fizioterapie vor fii gratuite pentru pacienții asigurați, în limita sumelor alocate de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Constanța.


O noutate în mediul medical constănțean o reprezintă departamentul de medspa cu servicii la tarife promoționale și pachete adaptate cerințelor: pachet relaxare, pachet tonifiere, pachet detoxifiere.


Cât privește serviciile de recuperare, acestea sunt: toată gama de electroterapie (galvanizări, ionizări, curenți de electrostimulare, curent trabert, curent tens, curenți diadinamici, curenți interferențiali, curenți de înaltă frecvență),  ultrasunete, laserterapie, terapie în câmp magnetic pulsat, masaj terapeutic, kinetoterapie individuală și de grup, duș subacval, băi de plante, hidroterapie, termoterapie locală cu nămol și parafină, băi galvanice.


Centrul de Recuperare Aqua, situat în apropierea Spitalului Județean Constanța, în sensul giratoriu, pe B-dul Tomis 142A.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5302 secunde