Medicii bucureșteni au început să opereze în noua secție de chirurgie a Spitalului Județean Constanța

2323
2
Medicii bucureșteni au început să opereze în noua secție de chirurgie a Spitalului Județean Constanța - sectiechirurgie-1390396460.jpg

Articole de la același autor

Medicii chirurgi veniți de la Spitalul Floreasca din București au intrat în pâine la Spitalul Clinic Județean de urgență Constanța. Aceștia și-au început activitatea de luni, 20 ianuarie, și deja au făcut primele operații.


Cei trei chirurgi își desfășoară activitatea în Secția Chirurgie 2, proaspăt reabilitată și dotată cu echipamente moderne. Medicii vor efectua intervenții chirurgicale deschise, abdominale sau ginecologice, dar și intervenții laparoscopice cu echipamente de ultimă generație.


Secția Chirurgie 2 are disponibile 28 de paturi și a fot reamenajată complet, la cele mai înalte standarde medicale, dar și de cazare. Saloanele sunt dotate cu aparatură modernă, monitoare și paturi sofisticate, aer condiționat și smartv-uri cu circuit de televiziune internă. Băile sunt și ele complet noi, fiind renovate cu materiale speciale, care se pot întreține mai ușor.




Comentează știrea

pacient
9 martie 2014
pacient sarac

Oare medicii din Constanta nu ar fi putut opera in aceasta sectie?Au venit niste medici "no name"din Bucuresti sa faca ce puteau face si medici foarte ,foarte buni din oras.Cine plateste?

Paula
19 martie 2014
Chiul la stat

Chiul la stat ce chiul este in spitale daca au timp sa scrie pe net si sa citeasca ca sa citesc comentarile si articolu sa mai scriu imi ea 30 min vad ca angajati din spitale asta fac la locul de munca . Au prea mult chiul. Eu mucesc la patron nu la stat unde se sta si se face ca se munceste dar se trage chiulul si unde sunt 6-10 angajati pe un post. Nici la munca nici acasa nu am timp sa citesc presa si sa mai comentez dar se pare ca angajati de la stat au, timp liber in timpul muncii pe banii nostrii. Pai sa stau sa citesc 4 articole si sa mai comentez pe zi imi ea 2 ore, eu ajung rupta de foame si oboseala fac mancare pun masina de spalat fac temele 1 ora cu aia micii si apoi la culcare, sambata si duminica fac curatenie ies cu aia mici la plimbare , barbatul si el trebuie sa-i acord timp. Mai mai angajatilor publici din sistemul de stat unde se sta si se arde gazul,petardelo si manelistilor voi cand aveti timp sa mai stati pe net si sa cititi si comenta presa, si culmea nesimtiri pe banii nostri.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4736 secunde