Pacient operat pe cord deschis de chirurgii germani, menținut în viață de aparate

731
Pacient operat pe cord deschis de chirurgii germani, menținut în viață de aparate - bc75ff7fa7c93911d66636932445c82f.jpg
Conducerea Spitalului Județean și medicii chirurgi sosiți la Constanța de la Centrul Cardiologie MediClinic din Lahr, Baden, vor prezenta, astăzi, rezultatele operațiilor efectuate în ultimele zile. Chirurgii au operat șase pacienți internați în Clinica de Chirurgie Cardiovasculară a spitalului, pe cord deschis, printr-o metodă inovativă - intervențiile chirurgicale au fost efectuate fără ca inima pacienților să fie oprită.
Surse medicale susțin că una dintre primele operații efectuate de medicii germani nu a avut rezultatul scontat, iar la scurt timp după intervenție pacientul a suferit mai multe stopuri cardiace, a avut nevoie de masaj cardiac și a fost conectat la aparatul de menținere a vieții. Reprezentanții spitalului nu au confirmat aceste informații: purtătorul de cuvânt, dr. Florian Stoian, a susținut că nu a fost informat despre aceste evenimente, iar conducerea și dr. Marta Budu, șefa Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară, nu au putut fi contactați.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5099 secunde