Personalul medical de la ambulanță și-a câștigat drepturile salariale în instanță

141
1
Personalul medical de la ambulanță și-a câștigat drepturile salariale în instanță - ambulantapozamare-1433946120.jpg

Articole de la același autor

Guvernul a alocat astăzi fondurile necesare pentru plata a două tranșe din titlurile executorii stabilite prin hotărâri judecătorești care au ca obiect acordarea unor drepturi salariale stabilite în favoarea personalului din cadrul serviciilor de ambulanță și Direcțiilor de Sănătate Publică aflate în subordinea Ministerului Sănătății, precum și pentru personalul din Ministerul Mediului și din instituțiile din subordine.

Astfel, potrivit Hotărârii de Guvern adoptată astăzi, bugetul Ministerului Sănătății va fi suplimentat cu suma de 8,8 milioane de lei, necesară pentru plata primelor două tranșe din titlurile executorii aferente anului 2016, care se plătesc anticipat în 2015. Cuantumul total al obligațiilor de plată ale Ministerului Sănătății pentru anul 2016, care se plătesc anticipat în acest an, reprezentând titluri executorii, este de 17,614 milioane lei. Suma a fost actualizată cu indicele prețurilor de consum publicat de Institutul Național de Statistică.

Comentează știrea

Dana
10 iunie 2015
Oferta job

Puteți avea absolut tot ce vă doriți, dacă vă doriți cu adevărat și dacă sunteți gata să perseverați suficient de mult, pentru a face ceea ce alții au făcut înaintea voastră ca să obțină lucruri similare. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3423 secunde