Peste 400 de candidați la Rezidențiat

315

Articole de la același autor

La cea de-a doua sesiune a concursului de Rezidențiat care va avea loc peste două săptămâni s-au înscris 420 de persoane. Potrivit unui comunicat de presă transmis de Ministerul Sănătății, 95 dintre participanți concurează pentru cele 98 de locuri scoase la concurs, iar restul de 325 au optat pentru 318 posturi vacante.
Ministerul Sănătății a hotărât, la începutul acestui an, să organizeze un nou concurs de intrare în Rezidențiat după ce aproximativ 40 la sută dintre posturile scoase la concurs în sesiunea din 20 noiembrie 2011 au rămas neocupate. Cele mai multe dintre locurile rămase libere s-au înregistrat în specialitățile în care există un deficit de cadre medicale, cum ar fi medicina de urgență, neonatologie, anestezie și terapie intensivă sau pediatrie. Concursul programat duminică, 20 mai, se va desfășura numai în Centrul Universitar București.
Cei care vor să afle mai multe amănunte despre organizarea Rezidențiatului pot accesa pagina de internet a Ministerului Sănătății, www.ms.ro. Menționăm că listele cu repartiția candidaților în săli vor fi afișate cu 24 de ore înainte de începerea concursului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 03 Aprilie 2012
Stire din Cetățenești : Riscurile excesului de vitamine
Pagina a fost generata in 0.4912 secunde