Pichetările SANITAS vor fi reluate. "Problemele încă nu au fost rezolvate"

108
1
Pichetările SANITAS vor fi reluate.

Articole recomandate

Reprezentanții SANITAS au declarat că începând cu săptămâna viitoare, pichetările în fața Ministerului Sănătății vor fi reluate.

"Respectarea drepturilor angajaților din sistemul sanitar reprezintă preocuparea constantă a Federației SANITAS, iar atingerea obiectivelor propuse este un act de onoare al organizației noastre.

În acest sens, Federația SANITAS, conform deciziei Consiliului Național din 17 noiembrie, solicită Ministerului Sănătății o întâlnire de urgență privind negocierea Contractului Colectiv de Muncă la nivel de sector.

În semn de solidaritate față de colegii care vor negocia Contractul Colectiv de Muncă, SANITAS va picheta Ministerul Sănătății în zilele de 22 și 29 noiembrie, precum și în 6 decembrie, între orele 11:00-13:00.

Până acum, SĂNĂTATEA nu a fost considerată un sector prioritar pentru cei care guvernează în prezent această țară și dorim să le aducem în atenție, încă o dată, problemele cu care se confruntă angajații din sănătate și asistența socială", au declarat reprezentanții SANITAS. 

Comentează știrea

costica
20 noiembrie 2016
Bani online, spre Hollywood!

Tu castigi bani cu cel mai interesant film!Castigi bani cu un subiect de Hollywood! Stabilitate si seriozitate!Te ajutam sa reusesti si tu!Fii un invingator!Un film bun la Hollywood! Vrei sa castigi bani?Lucrezi comod, acasa la tine!Hollywood are nevoie de o poveste senzationala!Rapid! Hollywood e aici! Castiga si tu bani!Suntem cei mai buni! Solicita acum detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN

Articole pe aceeași temă

Vineri, 18 Decembrie 2015
Stire din Sănătate : MEDICI AGRESAȚI ÎN SPITAL!
Pagina a fost generata in 1.2308 secunde