Piersicile alungă oboseala

369
Piersicile alungă oboseala - 892bd44e4d6900c14d25277cd7f95ab3.jpg
Vara, persoanele mai sensibile pot suferi de lipsa poftei de mâncare, probleme digestive, stare de oboseală și scăderi în greutate. Din cauza temperaturilor ridicate, vara, transpirăm foarte mult și eliminăm și alte substanțe necesare funcționarii normale a organismului.
De aceea, trebuie să consumăm alimente bogate în vitaminele B1, B2 și calciu, pe care le puteți lua din pepene, castraveți, roșii, fasole, soia, ficat și rinichi de la animale tinere și sucuri de fructe.
Prin transpirație se elimină mult potasiu și astfel pot apărea durerile de cap, amețelile, oboseala, tulburările de apetit. În aceste condiții, trebuie să consumăm multe fructe și legume proaspete. Piersicile și caisele fac minuni.
De asemenea, nu trebuie să mâncăm pe săturate și trebuie să evităm alimentele scoase din frigider. Vara, funcția stomacului și a intestinelor scade. Alimentația trebuie deci să restabilească echilibrul. Se recomandă cereale integrale de trei ori pe săptămână și, zilnic, supe și ciorbe. Toate acestea trebuie combinate cu multe legume proaspete și puțină carne.
Pentru că splina este mai slăbită vara, se recomandă alimentele bogate în proteine, precum carnea de porc, de rață, de iepure, ouăle de rață, peștele proaspăt, dar nu în cantități mari.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 27 Iulie 2010
Stire din Sănătate : Primul ajutor în caz de înec
Pagina a fost generata in 1.5775 secunde