Pilula de a cincea zi - disponibilă pe Internet

491
Pilula de a cincea zi - disponibilă pe Internet - 29a4715e01c0bc217d96855f193c7be9.jpg
O pilulă minune care poate fi administrată chiar și la cinci zile după un contact sexual neprotejat a fost pusă în vânzare pe Internet de o companie britanică.
Pe site-ul respectiv se precizează că puternicul medicament "poate opri un accident care ți-ar putea schimba viața". Pilula, botezată ellaOne, este mai bună decât clasica pilulă de a doua zi pentru că poate fi luată și după două, trei, patru sau cinci zile și este mult mai eficientă. Efectele secundare pornesc de la grețuri, dureri de spate, până la migrene, dezorientare, tremurat și chiar acumularea de pietre la rinichi.
Deși se dă gratuit la cabinetele medicale ginecologice, EllaOne poate fi cumpărată pe Internet mult mai simplu și mai discret, cu suma de 49,95 de lire sterline. Serviciul este valabil numai pentru tinerele cu vârste de peste 18 ani, dar chiar și cele care nu sunt încă majore pot completa formularul trecând o dată de naștere falsă sau rugând o prietenă mai mare să comande pilula pentru ea.
În loc să fie nevoită să treacă printr-o conversație destul de neplăcută cu medicul ginecolog sau cu farmacistul, adolescenta are nevoie de maximum două minute pentru a completa un formular de aplicare online. Plătesc cu cartea de credit și primesc medicamentul a doua zi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 01 Noiembrie 2010
Stire din Sănătate : Bolile care îi omoară pe români
Pagina a fost generata in 1.5119 secunde