"Practic, omenirea există pentru că vaccinarea a fost făcută"

111

Articole de la același autor

Aproape 600 de medici s-au adunat la Iași la finalul săptămânii trecute, unde au discutat și despre un argument colectiv pro vaccinare. La Zilele Pediatriei Ieșene "N.N. Trifan" au participat medici pediatri din țară și din străinătate.


Temele principale ale conferinței din acest an au fost: pediatrie generală (gastroenterologie, alergo-imunologie, boli metabolice, neurologie, cardiologie, medicină de urgență), medicină de familie, nefrologie pediatrică și hematologie pediatrică. De asemenea, a fost abordată și problematica vaccinării copiilor în cadrul secțiunii de boli infecțioase.


"Noi suntem în mod evident pro vaccinare și vom face un argument colectiv pe care îl vor transmite medicilor prezenți în toate orașele din care au venit, mesaj care va fi suficient de percutant ca oamenii să înțeleagă importanța acestui act. Practic, omenirea există pentru că vaccinarea a fost făcută la maladiile cele mai crunte, cum ar fi poliomielita, difteria, dar și alte boli", a declarat prof. dr. Ingrid Miron, șef al Clinicii de Oncologie și Hematologie Pediatrică de la Spitalul de Copii, președintele conferinței din acest an.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4297 secunde