Prețul medicamentelor oncologice ar putea să scadă

70
1
Prețul medicamentelor oncologice ar putea să scadă - farmacie1-1413887069.jpg

Articole de la același autor

Președintele CNAS, Vasile Ciurchea a declarat că ar dori să existe contracte cost-volum pentru moleculele scumpe, pentru cancer, HIV sau hepatite, pentru a putea fi tratați mai mulți pacienți, în timp ce președintele ANMDM Marius Savu a spus că astfel va crește clawback-ul cu cel puțin 5 %. 
"Doresc să existe contracte cost-volum pentru toate acele molecule scumpe pentru care se cheltuiesc foarte mulți bani din fondul de asigurări de sănătate. Este vorba de medicamente din domeniul oncologie, HIV-SIDA, hepatite, în general pentru medicamentele din programele naționale de sănătate", a spus președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Vasile Ciurchea, scrie Agerpres.


Comentează știrea

dorin
21 octombrie 2014
oferta bani

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 21 Octombrie 2014
Stire din Sănătate : Măsuri de prevenire a gripei
Marţi, 21 Octombrie 2014
Stire din Sănătate : Care sunt beneficiile vitaminei D
Pagina a fost generata in 1.4449 secunde