Gregorian Bivolaru anunță "vindecări miraculoase" anul viitor la Costinești

158
1
Gregorian Bivolaru anunță
Gregorian "Guru" Bivolaru, urmărit internațional după ce a fost condamnat la șase ani de închisoare pentru act sexual cu un minor, anunță, printr-un mesaj postat pe internet, că anul viitor, la Costinești, va avea loc o acțiune "ce va face cu putință felurite vindecări miraculoase".
Potrivit site-ului Mișcării Spirituale de Integrare în Absolut (MISA), fondatorul acesteia, Gregorian Bivolaru, face acest anunț în urma unui "mesaj spontan" provenit "de la Dumnezeu Tatăl" în noaptea de 6 spre 7 septembrie, transmite Mediafax.ro.
"Ținem să vă anunțăm, cu o imensă bucurie și cu o profundă recunoștință față de BUNUL DUMNEZEU, că în urma unui mesaj spontan, ce provine de la DUMNEZEU TATĂL și care a apărut în noaptea de 6 spre 7 septembrie 2014, am fost anunțați că a venit momentul să se organizeze de către noi, în condiții speciale, o acțiune ce va fi în mod dumnezeiesc integrată și ce va face cu putință felurite vindecări miraculoase, unele transformări spirituale excepționale, precum și revărsări ale grației dumnezeiești, asupra tuturor acelora pe care DUMNEZEU TATĂL, împreună cu îngerii Săi, împreună cu arhanghelii Săi, împreună cu serafimii Săi și împreună cu heruvimii Săi, îi va alege spre a beneficia de dumnezeieștile haruri și daruri pe care DUMNEZEU TATĂL le va revărsa din preaplinul Său infinit asupra noastră cu acea ocazie", scrie "Guru" Bivolaru.
În același mesaj, fondatorul MISA precizează că acțiunea va avea loc la 6 septembrie 2015, între orele 17.00 și 18.15, iar participarea celor care vor "să se vindece sau să-și amelioreze starea de sănătate" este posibilă în limita locurilor disponibile.


Comentează știrea

dorin
21 octombrie 2014
oferta bani

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4761 secunde