Prin donarea de sânge, se pot salva vieți

762
Prin donarea de sânge, se pot salva vieți - donare-1493967715.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care vor să doneze sânge, dar nu o pot face în zilele lucrătoare sunt rugați s se prezinte sâmbătă, 27 mai, între orele 09:00 și 13:30, la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța. Foarte multe persoane au nevoie de tratament transfuzional, iar numărul donatorilor este foarte mic.

"Solicitările de sânge și componente sanguine ale spitalelor din județ și din București sunt în crșstere, dar numărul donatorilor se menține în această perioadă la un nivel insuficient, comparativ cu cererile.

Pacienți cu boli grave, copii și adulți, au nevoie de tratament transfuzional; fără ajutorul donatorilor de sânge, nu li se poate asigura acest tratament.

Centrul Regional de Transfuzii Sanguine dispune de toate materialele necesare activității medicale, echipa depune eforturi lucrând in week-end-uri, dar fără contribuția dumneavoastră, a oamenilor sănătosi, dornici să ajute donând sânge, eforturile noastre nu își ating obiectivul.

Vă rugăm să nu ignorați acest mesaj și să luați în considerare oportunitatea de a oferi unui necunoscut o oră din sâmbăta dumneavoastră liberă, devenind donator de sânge", a declarta dr. Memet geandan, directorul CRTS Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1978 secunde