Propolisul, ideal în ameliorarea simptomelor de răceală şi gripă

274
Propolisul, ideal în ameliorarea simptomelor de răceală şi gripă - propolis2-1636731983.jpg

Articole de la același autor

Știți că propolisul are o mulțime de beneficii pentru sănătate și că poate fi un adjuvant pentru ameliorarea simptomelor de răceală și gripă? Medicii spun că acesta este un antibiotic natural excelent pentru răceală și gripă. Deși nu este un tratament de primă linie pentru aceste probleme de sănătate, poate fi un adjuvant cu beneficii imense. Așa că, dacă vă interesează vindecarea naturală, luați propolis pentru răceală și gripă, susțin specialiștii exquis.ro. Compoziția acestui ingredient natural poate varia în funcție de locația albinelor și de copacii și florile la care au acces. Cu toate acestea, în general, conține flavonoizi și alți compuși bioactivi cu potențial medicinal. Multe persoane nu pot face distincția între gripă și răceală, deoarece simptomele sunt similare. Totuși, răcelile sunt mai ușoare decât gripa și, de obicei, nu provoacă complicații grave.

În schimb, gripa este însoțită de următoarele simptome: febră moderată sau mare, frisoane, tuse și dureri în gât, mucus și congestie, dureri musculare, dureri de cap, oboseală.

Prin urmare, este important să știți cum să vă tratați. De fapt, numai medicul poate determina dacă este convenabil să completați tratamentul cu produse adjuvante, cum ar fi propolisul, care este o rășină pe care albinele o extrag din plante, din mugurii copacilor și din alte surse vegetale. În general, este recomandat ca remediu complementar împotriva diferitelor tipuri de infecții, leziuni și boli. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2693 secunde