Avanpremiera filmului „Priveşte către cer” va avea loc la Centrul „Jean Constantin”

258
Avanpremiera filmului „Priveşte către cer” va avea loc la Centrul „Jean Constantin” - still3width1500pxheight1000px-1633609711.jpg
Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, prin Consiliul Judeţean Constanţa, invită publicul, joi, 7 octombrie, începând cu ora 19:00, la avanpremiera filmului „Priveşte către cer”. Aceasta va avea loc la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”. Filmul, o coproducție Germania/Georgia, în regia lui Aleksandre Koberidze este o poveste despre iubire, bunătate, lumină și optimism. Câştigător al premiului „Fipresci”, lungmetrajul este, înainte de toate, o scrisoare de dragoste, adresată tuturor cinefililor, gândit ca un basm contemporan, în care ne este prezentată o poveste de dragoste.

Lisa și a lui Georgi, protagoniștii filmului, se întâlnesc întâmplător pe o stradă din orașul georgian Kutaisi și brusc sunt fascinați unul de celălalt, încât uită și să se întrebe cum îi cheamă. Înainte de a-și vedea fiecare de drum, decid să se întâlnească ziua următoare. Vor reuși să se întâlnească din nou? Să se recunoască? Veţi afla dumneavoastră, mergând la film. Vizionare plăcută!

Pagina a fost generata in 0.7064 secunde