Concurs Proprietățile curative ale sucului de morcovi

410

Articole recomandate

Sucul de morcovi conține o combinație de elemente ce hrănesc întregul organism, ajutând la normalizarea greutății, precum și la restabilirea echilibrului organismului.
De asemenea, este cea mai bogată sursă de vitamina A, conținând însă și o cantitate importantă din vitaminele B, C, D, E, G și K. O jumătate de litru de suc de morcovi aduce mai multe beneficii organismului decât 25 de tablete de calciu.
Stimulează apetitul, având un rol important în digestie și ajută la menținerea sănătății dinților. Femeile care alăptează ar trebui să consume cantități mari de suc de morcovi pentru a spori cantitatea laptelui. În ultimele luni ale sarcinii, reduce posibilitatea eventualelor riscuri de la naștere.
Sterilitatea este uneori înlăturată prin consumul sucului de morcovi, una dintre cauzele afecțiunii fiind consumul excesiv de alimente sărace în enzime și vitamine.
Sucul de morcovi ajută și la prevenirea infecțiilor la ochi, gât, sinusuri, amigdale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7693 secunde