Protezele mamare, pe lista dispozitivelor gratuite din 2015

148
2
Protezele mamare,  pe lista dispozitivelor gratuite din 2015 - protezelemamare-1400086811.jpg

Articole recomandate

Vești bune pentru pacien-tele care au suferit o operație de mastectomie! Propunerea de includere a protezelor mamare pe lista de dispozitive medicale gratuite a fost acceptată și introdusă în noul contract - cadru. Astfel, din 2015, toate pacientele care au nevoie de reconstrucție mamară se pot adresa caselor de asigurări de sănătate cu dosarul medical care dovedește diagnosticul.

În momentul de față, CNAS decontează prin programele sale doar intervenția chirurgicală și internarea, proteza atât de necesară pentru a oferi o viață normală femeilor care și-au pierdut sânul neaflându-se pe această listă. Practic, este nevoie de cel puțin 500 de euro pentru fiecare proteză medicală.

În România, statisticile ne arată că zece femei sunt diagnosticate cu cancer mamar în fiecare zi, iar două pierd lupta cu viața. Acest procent ne plasează pe primul loc în topul țărilor europene cu cea mai ridicată mortalitate provocată de cancerul la sân.

Comentează știrea

speaking of
19 mai 2014
speaking of

e-juice Stiri Sănătate : Protezele mamare, pe lista dispozitivelor gratuite din 2015 | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online speaking of http://kbk-crvenazvezdadelije.com/mr-e-liquid/why-you-should-use-e-cigarette-brands-to-quit-smoking.asp

Highly recommended Reading
31 mai 2014
Highly recommended Reading

vaporizer pipe Stiri Sănătate : Protezele mamare, pe lista dispozitivelor gratuite din 2015 | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online Highly recommended Reading http://6800varde.dk/hangsen-e-liquid/g-pen-vaporizer-has-threatened-tobacco-company-business.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3955 secunde