Purtarea șosetelor pe timpul nopții vă poate îngreuna circulația

118
Purtarea șosetelor pe timpul nopții vă poate îngreuna circulația - sosete-1665320367.jpg

Articole de la același autor

Chiar dacă afară nu este foarte frig, unele persoane simt nevoia de a-și proteja permanent picioarele, purtând șosete. Ce spun specialiștii despre acest obicei? În principiu, a dormi cu șosete în picioare contribuie la reglarea temperaturii corpului, iar acest lucru vă ajută să nu vă fie frig și, ca urmare, să nu vă mai treziți în timpul nopții, odihnindu-vă mult mai bine. Printre dezavantaje, experții includ faptul că șosetele fac picioarele să transpire prea mult în timpul nopții. Deci,

într-adevăr, șosetele vă mențin picioarele calde noaptea, dar acest lucru poate avea următoarele consecințe: infecții (ciuperca piciorului, piciorul de atlet, exfoliere), circulație îngreunată (dacă șosetele sunt prea strânse la glezne), membrele nu se odihnesc dacă nu sunt niciodată lăsate să respire. Totodată, se ajunge la formarea mirosurilor neplăcute din cauza spațiului închis în care acestea sunt ținute. 


Din fericire, puteți preveni toate aceste probleme dacă vă schimbați șosetele înainte de culcare. Asta înseamnă că nu trebuie să purtați și noaptea aceleași șosete pe care le-ați avut în timpul zilei, pentru că, pe lângă faptul că sunt murdare, șosetele purtate în timpul zilei acumulează transpirație sau bacterii care pătează cearceaful. Dacă este posibil, optați pentru șosete de bumbac sau șosete special create pentru mersul cu avionul sau pentru drumuri lungi. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 31 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Se circulă greu pe DN 1 A
Pagina a fost generata in 3.8149 secunde