Recomandarea zilei - Nu aveţi timp pentru sport, dar vreţi să arătaţi bine? Remodelaţi-vă corpul!

2266
Recomandarea zilei - Nu aveţi timp pentru sport, dar vreţi să arătaţi bine? Remodelaţi-vă corpul! - remodelare-1621576263.jpg

Articole de la același autor

De la eliminarea excesului de grăsime localizată, până la reducerea celulitei, tratamentele non-invazive de remodelare corporală sunt din ce în ce mai eficiente şi căutate. Desigur, ele nu garantează kilograme în minus pe cântar, ci mai puţini centimetri în circumferinţă, astfel că hainele vă vor încăpea din nou.

La ora actuală, pe piaţă există numeroase tehnici de remodelare corporală, dar dacă doriţi să vedeţi rezultate rapid, este important să alegeţi acel tratament care să înglobeze mai multe proceduri într-una singură, aşa cum face aparatul „BodyShapePro”.

„Aparatul de remodelare corporală acţionează prin combinarea simultană a patru tehnologii. Una dintre acestea este lumina infraroşie (IR), care încălzeşte ţesutul la suprafaţă. Apoi, se foloseşte radiofrecvenţa bipolară (RF), care încălzeşte ţesutul în profunzime. Şedinţele se finalizează cu un masaj cu role mecanice, care tonifiază şi execută drenajul limfatic”, a declarat Cerasela Brumă, patronul unui centru de înfrumuseţare din Constanţa.

Mai exact, „BodyShapePro” foloseşte lumina infraroşie şi energia bipolară generată de radiofrecvenţă pentru a încălzi adânc celulele grase, ţesutul conjunctiv înconjurător, precum şi fibrele dermice de colagen care stau la baza acestora. De asemenea, utilizează un sistem de vid şi role de masaj pentru a stimula creşterea colagenului şi a elastinei noi, promotoarea pielii ferme. Ce rezultate puteţi obţine şi câte şedinţe sunt necesare?

După analiza corporală realizată de specialişti, va fi decis numărul necesar de şedinţe, precum şi frecvenţa acestora. În general, după 3-6 tratamente, pacienţii remarcă o reducere a circumferinţei cu 2-3 cm şi o diminuare considerabilă a aspectului de coajă de portocală, în zonele unde s-a acţionat. Efectul de corp tonifiat apare încă de la prima şedinţă.

Fiecare sesiune durează între 40 de minute şi două ore. Timpii de tratament variază în funcţie de zona corpului care este tratată.

Cui se adresează tratamentele de acest gen? Răspunsul este simplu: persoanelor ce suferă de flascitate cutanată sau exces de piele cauzat mai ales de slăbirea bruscă, tuturor celor care se confruntă cu vergeturi, lipsă de tonus a pielii, celulită, retenţie de apă, grăsime localizată pe bărbie, guşă, braţe, abdomen, coapse, gambe, regiune fesieră.

Totuşi, şi persoanele care doresc o piele mai fermă pot apela cu încredere la „BodyShapePro”, pentru că, datorită căldurii emise de radiofrecvenţă şi razele infraroşii, fibrele de colagen şi elastină sunt puternic stimulate, ceea ce se traduce printr-o piele reîntinerită.

Şi nu în ultimul rând, este o procedură tolerată perfect şi de proaspetele mămici, al căror corp a suferit modificări, însă nu este pregătit pentru efort fizic intens.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.119 secunde