Reduceri de preț pentru cei care vor să renunțe la fumat

500
Reduceri de preț pentru cei  care vor să renunțe la fumat - stopfumat-1340121696.jpg
Constănțenii care doresc să renunțe la țigări au posibilitatea de a beneficia de consultații la preț redus și tratamente gratuite luna aceasta. Reducerile de preț sunt valabile în programul național "Stop Fumat!", în cadrul căreia este înscris și cabinetul Verasante din Constanța. Dr. Vera Eniko Pall, medic pneumolog în cadrul cabinetului, a declarat că programul de susținere a fumătorilor care doresc să abandoneze țigările se derulează pe parcursul a 60 de zile și constă în patru vizite medicale.

"Prima consultație reprezintă o evaluare a dependenței de tutun și a stării de sănătate, consiliere și începerea tratamentului. Următoarele trei vizite monitorizează toleranța și răspunsul la tratament și consiliere în funcție de evoluția pacientului", a afirmat medicul pneumolog.

Astfel, fumătorii care se programează pentru mâine, 20 iunie, respectiv, miercuri, 27 iunie, la consultațiile "Stop Fumat!" în Constanța, beneficiază de reducere cu 25% la prima consultație, spirometrie gratuită la a treia consultație și tratament gratuit. Pentru a intra în program trebuie să sunați la Tel Verde: 0.800.878.673, apelabil gratuit doar din Romtelecom sau la 021/33.56.920.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8961 secunde