Reechilibraţi-vă organismul cu ajutorul plantelor medicinale!

255
Reechilibraţi-vă organismul cu ajutorul plantelor medicinale! - plante-1622463782.jpg

Articole de la același autor

Fiecărui meridian energetic îi corespunde un organ al corpului, iar echilibrarea acestor meridiane energetice se face atât prin acupunctură, cât și prin administrarea de plante medicinale, care sunt recomandate simultan. Potrivit doc.ro, există câteva tincturi extrem de benefice. Astfel, în medicina tradițională chineză sunt descrise 12 meridiane energetice principale care fac parte din structura energetică a organismului și care au un traseu bine definit.

„Fiecărui meridian îi corespunde un organ principal al corpului și se consideră că echilibrarea meridianului duce la îmbunătățirea funcției organului corespondent, dar și a funcției structurilor corporale aflate pe traseul acelui meridian”, explică dr. Andreea Dragomirescu.

Mai simplu spus, deblocarea acestor meridiane înseamnă, practic, sănătatea organismului. Medicul susține că echilibrarea acestor meridiane se face atât prin acupunctură, cât și prin utilizarea de plante medicinale, care sunt, de regulă, administrate în acelaşi timp. Este vorba despre 12 amestecuri de plante medicinale, care acționează eficient asupra fiecărui meridian. Ele pot fi utilizate atât de cei care urmează un tratament prin acupunctură, cât și de cei care, din diferite motive, nu recurg la acupunctură, dar doresc să beneficieze de avantajele acestui sistem medical tradițional. În acest fel, extractele hidroalcoolice sunt rapid asimilate de organism și sunt ușor de administrat, iar formulele sunt alcătuite din plante medicinale din flora românească: angelică, busuioc, iasomie, rozmarin, salvie, ciuboţica-cucului, iarbă de mare, pătlagină etc.  



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.364 secunde