Reglați-vă tensiunea arterială! Nu neglijați problemele de sănătate!

300
Reglați-vă tensiunea arterială! Nu neglijați problemele de sănătate! - fondtensiunejpe2-1638973292.jpg

Articole de la același autor

Aveți probleme cu tensiunea? Aceasta crește sau scade periodic și vă afectează starea de sănătate? Pentru a preveni scăderea tensiunii arteriale și pentru a nu suferi vreun disconfort, este esențial să mențineți un stil de viață activ și să urmați indicațiile medicului curant. Desigur, există câteva remedii naturale pentru tensiunea mică sau hipotensiune foarte eficiente, atât timp cât medicul curant nu are obiecții.

Înainte de toate, însă, trebuie să știți despre tensiunea arterială scăzută? Deși tensiunea arterială scăzută nu reprezintă, în general, o problemă de sănătate, există oameni care pot experimenta diverse disconforturi atunci când acest lucru se întâmplă (hipotensiune arterială). Specialiștii susțin că tensiunea arterială variază de la o persoană la alta, iar o scădere de doar 20 mm Hg poate cauza probleme. Unele disconforturi pe care le poate experimenta o persoană cu tensiune arterială scăzută sunt: greață, amețeli, vertij, oboseală, somnolență, palpitații, dureri de cap și leșin.

Potrivit dr. Felicia Pavlov, pentru că disconfortul nu se prezintă cu aceeași intensitate în toate cazurile, nu pot fi aplicate mereu aceleași strategii de tratament. Cu toate acestea, în primă instanță, este recomandat să vă întindeți și să ridicați picioarele. Mai mult decât atât, o băutură tropicală răcoritoare, cum ar fi cea cu apă de cocos și lămâie, poate ajuta la restabilirea electroliților din organism și la reglarea tensiunii arteriale. De ce această combinație? Pentru că ambele ingrediente conțin minerale esențiale, cum ar fi potasiul și antioxidanți care, după ce se asimilează, pot ajuta la îmbunătățirea trecerii sângelui prin vene. Ingredientele de care aveți nevoie sunt următoarele: o cană de apă de cocos bio (250 ml), două linguri de suc de lămâie (20 ml). Opțional, se poate adăuga scorțișoară. Amestecați apa de nucă de cocos cu două linguri de suc de lămâie. Beți cu moderație combinația obținută. Un studiu arată că aportul regulat de apă de cocos are tendința de a scădea tensiunea arterială sistolică, dar nu și diastolică. Un alt remediu pentru reglarea tensiunii se referă la sucul de morcovi și miere, o băutură naturală, foarte ușor de preparat, care vă poate ajuta să vă recăpătați energia atunci când există tensiune arterială scăzută. Cantitatea de miere folosită poate varia, în funcție de preferințele individuale. Așadar, luați un praf de sare, cinci morcovi mari și două linguri de miere (50 g). Stoarceți sucul natural al morcovilor, apoi amestecați cu lingurile de miere și serviți imediat. În cazul în care doriți să savurați băutura fără miere, puteți lua în considerare prepararea acesteia cu morcovi fierți în apă (deoarece acest lucru le dă un gust foarte dulce).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5904 secunde