Remedii ieftine cu care poți vindeca acneea

100
Remedii ieftine cu care poți vindeca acneea - howtohaveahealthyface-1424426841.jpg

Articole de la același autor

Pentru cei mai mulți dintre noi, aspectul pielii este foarte important – doar este și primul lucru pe care îl observi la o persoană. Nu toți avem pielea la fel de curată și strălucitoare, însă pentru cei cu probleme precum acneea există și soluții ieftine, de aplicat acasă. 


Iată-le:

Cea mai ieftină modalitate dintre toate să scapi de acnee este să folosești bicarbonatul de sodiu. Dacă ai pielea iritată, amestecă părți egale de apă curată și bicarbonat de sodiu și aplică pe piele ca o mască și lasă să acționeze timp de 15-20 de minute. Clătește pielea și nu uita să folosești o cremă hidratantă. Poți repeta de 3-4 ori pe săptămână. 


Oțetul natural de mere îndepărtează acneea pentru că reechilibrează pH-ul pielii și omoară bacteriile ce îți încarcă porii și provoacă apariția coșurilor. 


Uleiul esențial de arbore de ceai are proprietăți anti-fungice și anti-bacteriene. Are mai multe întrebuințări când vine vorba de rutina de înfrumusețare, însă este cel mai des folosit pentru a trata acneea, scrie avantaje.ro. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 11 Februarie 2015
Stire din Sănătate : Remedii naturale pentru durerile de dinți
Duminică, 23 Noiembrie 2014
Stire din Sănătate : Remedii pentru a trata răcelile și gripa
Marţi, 09 Septembrie 2014
Stire din Sănătate : Cum se tratează  corect acneea
Pagina a fost generata in 1.5402 secunde