Rețete de smoothie care te vor umple de energie

162
Rețete de smoothie care te vor umple de energie - sucenergizant-1424088666.jpg

Articole de la același autor

Nu doar cafeaua te ajută să te trezești dimineața. Vezi 3 smoothie-uri care pot înlocui cu succes cofeina și nu te îngrașă.

Cafeaua este o băutură sănătoasă, dar dacă o amesteci cu frișcă și zahăr, s-ar putea să îți pui în pericol silueta. Dacă nu te poți trezi dimineața fără un energizant, poți încerca smoothie-uri naturale, pline de vitamine și minerale. Pe lângă faptul că sunt delicioase, aceste sucuri conțin enzime care îți hrănesc fiecare celulă din corpul tău, te hidratează și te energizează.

Dacă vrei să faci aceste smoothie-uri, ai nevoie de un blender și fructe și legume proaspete.


Smoothie de portocale

Smoothie-ul de portocale este plin de vitamina C și este ideal pentru dimineață. Ai nevoie de 2 portocale proaspete și zemoase, un grepfrut și o mână de căpșuni înghețate. Pune portocalele și grepfrutul în storcător, apoi toarnă sucul obținut în blender și amestecă-l cu căpșuni. Smoothie-ul obținut se consumă proaspăt.


Smoothie verde

Smoothie-urile verzi sunt cele mai sănătoase și sunt foarte energizante. Ai nevoie de jumătate de castrevete curățat și tăiat, o bucată de țelină Apio, o mână de varză kale, un măr decojit și tăiat bucăți, o pară decojită și tăiată și o linguriță de suc de lămâie.


Adaugă ingredientele pe rând, în blender, iar la final adaugă sucul de lămâie. Dacă sucul obținut este prea gros, îl poți amesteca cu puțină apă.


Smoothie de ananas

Ananasul este un fruct foarte bun pentru stomac și previne apariția cancerului. Pentru acest smoothie, ai nevoie de 5 felii de ananas, ¼ cană de apă, două portocale decojite și tăiate, o banana și câteva cuburi de gheață. Amestecă toate fructele în blender, iar la final, adaugă gheața, scrie sportnews.ro. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 August 2014
Stire din Life and Style : Așa prepari un smoothie pentru copii
Pagina a fost generata in 0.4843 secunde