Așa prepari un smoothie pentru copii

105
Așa prepari un smoothie pentru copii - smoothie-1408795578.jpg
Copilul refuză fructele și legumele? Nicio problemă, specialiștii Despre.copii.ro au ajuns la concluzia că, oricât ar fi de pretențios, un copil nu poate rezista unui smoothie, mai ales în zilele călduroase de vară. Iată câteva rețete delicioase, recomandate de Baby.ro, care fac minuni pentru sănătate și conferă strălucire pielii, reglează tranzitul intestinal etc.

Smoothie cu fructe și brânzică de casă

Ingrediente pentru 2 porții: o cană branzica de casă o cană de iaurt o cană de fructe de sezon (cireșe – cărora le-ai scos sâmburii, vișine, căpșuni sau zmeură). Pune toate ingredientele în blender, amestecă bine și, dacă este cazul, adaugă apă plată, fiartă și răcită, până obții consistența dorită.

Combinație de ovăz cu suc mere și caise

Ingrediente pentru 2 porții: un sfert de cană de fulgi de ovăz, o cană de caise ori alte fructe, bine coapte, 4 linguri de suc de mere. Mod de preparare: Pune fulgii de ovăz într-un castron și toarnă peste ei sucul de mere. Amestecă apoi cu blenderul până obții o pastă. Adaugă apoi și fructele și omogenizează compoziția. Dacă este prea groasă, adaugă apă plata (poți să fierbi și să o răcești apoi), până obții consistentă dorită. Pe măsură ce bebelușul tău are mai mulți dințișori, poți să lași câteva bucăți de fructe nepasate, pentru a-i da posibilitatea să-și pună la lucru dințișorii.

Smoothie exotic cu banană și mango

Ingrediente pentru 3 porții: o banană mare, un mango bine copt, 4-5 linguri de suc de ananas (compot fără zahăr adăugat sau fresh). Mod de preparare: Taie fructele bucăți, pune-le în blender și adaugă și sucul de mere, care să subțieze compoziția. Copiilor mai mărișori le poți adăuga și puțină gheață pisată în amestec, cu sigurață este o formulă care îi va încânta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 August 2014
Stire din Life and Style : Ce faci dacă micuțul mănâncă mult
Pagina a fost generata in 0.3709 secunde