Cauzele respirației urât mirositoare la copii

133
Cauzele respirației urât mirositoare la copii - respiratiemirosit-1408795546.jpg
Comparativ cu adulții, copiii au rareori probleme cu respirația urât mirositoare dimineața, iar igiena dentară riguroasă ar trebui să elimine această posibilitate. Dacă îi miroase urât gură, potrivit Copilul.ro, este posibil să fie vorba de o infecție. De fapt, infecțiile bucale și faringoamigdalita sunt cele mai frecvente motive pentru care celui mic îi miroase urât gura. O altă cauză ar putea fi și blocarea unui corp străin în nas (copiii mici își introduc des obiecte în nas), blocaj care poate produse o secreție, o supurare la nivelul uneia sau ambelor nări.

De reținut! Infecția sinusurilor sau chiar o amigdalită au că efect apariția halenei. Dacă îi miroase gura, de vină ar putea fi și un dinte cariat, mai ales că, la copii, cariile evoluează extrem de repede și trebuie tratate, chiar dacă este vorba despre dinții de lapte.

De asemenea, prezența paraziților intestinali poate avea și ea ca efect respirația urât mirositoare. Dacă celui mic îi miroase gura, cel mai bine este să raportezi simptomele medicului pediatru, care poate pune diagnosticul concludent și poate recomanda cel mai bun tratament. Apa de gură nu trebuie administrată copiilor și, de altfel, ca și în cazul adulților, aceasta nu tratează problema, doar ascunde, pentru o perioadă, mirosul neplăcut.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 August 2014
Stire din Life and Style : Așa prepari un smoothie pentru copii
Sâmbătă, 23 August 2014
Stire din Life and Style : Ce faci dacă micuțul mănâncă mult
Sâmbătă, 26 Iulie 2014
Stire din Life and Style : Secretele sexuale ale bărbaților
Pagina a fost generata in 0.9055 secunde