REȚETE ORIGINALE / Chef Raw Vegan Alina Alexandrov își lansează cartea, la Constanța

1135
REȚETE ORIGINALE / Chef Raw Vegan Alina Alexandrov își lansează cartea, la Constanța - lansarecartechefalina-1494511339.jpg

Articole de la același autor

Vineri, 19 Mai 2017, ora 17.00

Locatia: Libraria Carturesti, VIVO! Shopping Center

Cartea ‘De la Alina, cu Dragoste’ îi invită pe cei pasionați de gătit să descopere bucătăria raw gourmet și oferă o alternativă sănătoasă și gustoasă de a va hrăni, pentru a vă bucura de gustul extraordinar al preparatelor vegane și raw vegane.

"Veți descoperi o lume plina de savoare și arome. Aveți ocazia să experimentați zeci de rețete originale, ușor de realizat, care vă vor convinge ca bucătăria vegană e un domeniu vast, cu posibilități nelimitate de combinare a condimentelor și a alimentelor", explică Chef Alina Alexandrov.

Chef Alina este bucătar raw food certificat de peste 3 ani, recunoscută pentru realizările sale inovative în domeniul vegan. Este fondatoarea primului restaurant raw vegan din Constanța. Organizează ateliere și cursuri de gătit raw vegan pentru pasionații de bucătăria vegană, susține și organizează trening-uri și creează meniuri vegane pentru restaurantele care vor să abordeze și acest domeniu culinar. Participă frecvent la concursuri naționale și internaționale de gastronomie la secțiunea ‘Vegan’, unde obține medalii de aur și argint pentru preparatele vegane originale.

Pentru a degusta din preparatele originale, create cu drag și pricepere de catre Chef Alina, participanții își vor încânta simțurile la bufetul cu produse sănătoase raw vegane, pregătit cu entuziasm de echipa ‘Pofta de Verde’. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.151 secunde