Rețete pentru pici
Salată răcoroasă de vară
Articole recomandate
Copil sănătos și vaccinat, mort de rujeola la Constanța
05 Iunie 2024
Ingrediente: 3-4 roșii, 2 castraveți, 1 ceapă, 1 ardei, o legătură de pătrunjel, ulei de măsline, zeamă de lămâie și sare, după gust
Mod de preparare: Se taie roșiile cubulețe potrivite, castraveții feliuțe, pe diagonală, ceapa solzișori, ardeiul felii, iar pătrunjelul se toacă mărunt. Se amestecă totul cu sosul obținut din două linguri de ulei de măsline, zeamă de lămâie și sare. Se servește rece, la orice fel de mâncare, sau doar lângă o bucățică de brânză de vaci.
Mod de preparare: Se taie roșiile cubulețe potrivite, castraveții feliuțe, pe diagonală, ceapa solzișori, ardeiul felii, iar pătrunjelul se toacă mărunt. Se amestecă totul cu sosul obținut din două linguri de ulei de măsline, zeamă de lămâie și sare. Se servește rece, la orice fel de mâncare, sau doar lângă o bucățică de brânză de vaci.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Sâmbătă, 14 August 2010
Sâmbătă, 14 August 2010
Vineri, 13 August 2010
Vineri, 13 August 2010
Vineri, 13 August 2010
Joi, 12 August 2010