Săptămâna pacienților cu boli cronice

159
1
Săptămâna pacienților  cu boli cronice - saptamanapacientilorcubolicronic-1429277153.jpg

Articole de la același autor

Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice (COPAC) a decretat, în perioada 17-24 aprilie, "Săptămâna pacienților". În această perioadă, se vor organiza o serie de evenimente în care specialiștii vor discuta despre pacienți și drepturile și aspirațiile acestora și despre sistemul de sănătate.

"Prin acțiunile desfășurate timp de o săptămână, dorim să menținem atenția pe problemele pacienților și pe posibilitățile lor de rezolvare. De asemenea, vrem să arătăm că pacienții cronici, chiar dacă sunt pacienți pe termen lung, sunt oameni normali și vor să fie tratați ca atare. Vom informa pacienții asupra drepturilor lor, dar vom face și o campanie pentru a actualiza legea drepturilor pacienților", a transmis Luminița Vâlcea, coordonatorul campaniei. Reprezentanții coaliției se vor întâlni cu pacienții din țară în cadrul Forumului Național al Asociațiilor de Pacienți, cel mai mare eveniment dedicat asociațiilor de pacienți, vor organiza mese rotunde și workshop-uri, iar la final vor realiza un document de poziție cu principalele probleme identificate. 

Comentează știrea

ember stela
24 aprilie 2017
petiția

sunt operată la un ochi ,in șimleul sivaniei nu găsesc tratamentul adecvat, flumetol, etc ,, etc, soțul decedat 9ani oncologie

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2551 secunde