Șase metode naturale de a trata reumatismul

683
Șase metode naturale de a trata reumatismul - reumatism-1320844674.jpg
Vremea rece și schimbările de temperatură înrăutățesc durerile cauzate de reumatism. Dacă v-ați săturat de doctori, medicamente și alte trata-mente, vă recomandăm câteva remedii naturiste cu care puteți scăpa mai repede de dureri.
Unul dintre remedii, la îndemâna oricui, este cartoful. Sucul unui cartof crud este excelent pentru reumatism. Cel mult două lingurițe de suc, obținut prin presarea cartofilor cruzi, trebuie consumate înainte de principalele mese ale zilei. Sucul de cartof ajută la eliminarea factorilor toxici și ameliorează reumatismul. De asemenea, coaja de cartof este un remediu foarte bun împotriva durerilor reumatice, datorită conținutului extrem de bogat de săruri minerale vitale.
Reumatismul poate fi tratat și cu suc de dovleac. Un pahar de suc, extras din legumă, amestecat cu o linguriță de miere, trebuie consumat zilnic timp de cel puțin 3 luni pentru rezultate favorabile.
Un alt remediu eficient este țelina. Extractul din semințe de țelină este mult mai puternic decât leguma crudă, prin urmare, între 5 și 10 picături de extract sunt adăugate în apă fierbinte și consumate înainte de masă.
Lămâia este și ea bună pentru bolnavii de reumatism, care trebuie să consume sucul de la două sau trei lămâi, în fiecare zi, până se obțin rezultate.
Pentru tratarea reumatismului mai sunt folositoare și nucile. Pentru cele mai bune efecte, este recomandat consumul zilnic a șase nuci, mestecate foarte bine.
În final, mirodeniile din revent sunt considerate benefice împotriva reumatismului. Sunt puse la macerat cantități egale de zahăr și tulpină verde de revent și se consumă câte o linguriță de 3 – 4 ori pe zi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Noiembrie 2011
Stire din Sănătate : Cum ne ferim de alergiile de sezon
Pagina a fost generata in 0.6195 secunde