Scădeți nivelurile mari de acid uric cu ceai de ghimbir!

584
Scădeți nivelurile mari de acid uric cu ceai de ghimbir! - niveluric-1635085962.jpg

Articole de la același autor

De cele mai multe ori, nivelurile ridicate de acid uric pot provoca tulburări de sănătate. Din fericire, puteți consuma câteva ceaiuri din plante cu proprietăți care susțin eliminarea acestuia. Uneori, există dificultăți în realizarea procesului de eliminare a acidului uric, deoarece corpul produce prea mult sau își reduce capacitatea de a-l expulza. În consecință, apare o tulburare cunoscută sub numele de hiperuricemie, care poate declanșa și alte probleme, cum ar fi guta.

Tratamentul include medicamente pentru reducerea producției de acid uric și medicamente antiinflamatoare. Cu toate acestea, cazurile mai ușoare pot fi controlate prin dietă și suplimente alimentare. Deși acumularea de acid uric trece inițial neobservată, în timp, poate provoca inflamații articulare și durere. Astfel, dacă testele dumneavoastră de sânge au arătat niveluri ridicate de acid uric, este esențial să urmați un tratament pentru a le regla.

Remediile naturale, inclusiv ceaiurile din plante, stimulează funcția rinichilor pentru a facilita excreția acidului uric prin urină. Cu toate acestea, este important să consultați medicul înainte de a le bea, deoarece acestea nu sunt adecvate în anumite cazuri. Dovezile științifice sugerează faptul că aportul de ceai de ghimbir, de exemplu, scade durerea asociată cu acumularea de acid uric în articulații. Cu toate că sunt necesare dovezi suplimentare pentru a corobora aceste efecte, acest remediu este o opțiune bună pentru a completa tratamentul unor afecțiuni precum guta. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3135 secunde