Școala de Apiterapie, desfășurată la Constanța

199
1
Școala de Apiterapie, desfășurată la Constanța - scoaladeapiterapie-1421683444.jpg

Articole de la același autor

Asociația EDUVIT și Societatea Română de Apiterapie organizează, în perioada 14-15 martie, Școala de primăvară de apiterapie. Specialiști constănțeni din mai multe arii medicale vor dezbate, cu această ocazie, o serie de probleme medicale care vizeză atât adulții, dar mai ales copiii. 


"Evenimentul se va raporta la utilizarea terapiei în diverse arii medicale, precum pediatria, de la care avem cele mai multe semnale, oncologia, dar și dermatologia. Vor fi prezenți medici din toate aceste specializări medicale și vom încerca să dezbatem problemele medicale actuale. În cadrul acestui eveniment va fi prezent și dr. Ștefan Stângaciu, președintele Societății Române de Apiterapie, președinte al Societății Germane de Apiterapie și secretar general al Federației Internaționale de Apiterapie.


Așteptăm în continuare sugestiile și temele de dezbatere din partea specialiștilor constănțeni pentru a pune la punct desfășurarea eveni-mentului", a precizat dr. Cătălina Rudencu, medic homeopat,apifitoaromaterapie, medic specialist expertiză medicală, consilier în nutriție, președinte Aso-ciația EDUVIT.


Comentează știrea

Maria
20 ianuarie 2015

Noutate absoluta, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3878 secunde