Se cere demisia managerului Spitalului Județean Constanța

890
4
Se cere demisia managerului Spitalului Județean Constanța - cineisidorestedemisialuidancapat-1431100942.jpg

Articole de la același autor

În contextul în care tot mai mulți pacienți contestă condițiile de spitalizare din cadrul Spitalului Județean Constanța, dar și faptul că pacienții încă își cumpără singuri medicamentele, deși legea interzice acest lucru, pe internet a fost creată o petiție online prin care se cere demisia managerului instituției, Dănuț Căpățână.

"Ne-am săturat de batjocura în care sunt tratați pacienții Spitalului Județean Constanța, de mizeria și infecțiile din majoritatea secțiilor din acest spital, unde indolența este gazda principală! Se pare că există fonduri alocate acestui spital, însă unde sunt investite nu se vede, cel puțin nu de către pacienții care sunt nevoiți să-și cumpere medicamentele pentru a fi tratați, iar domnul Căpățână ne minte cu nerușinare că totul este gratuit în acest spital!", se precizează în petiția din mediul online. 

Comentează știrea

ion
8 mai 2015
demisia

Ar fi cazul sa isi dea demisia si sa ia cu el si gloata de asistente spagare. Si poate sa fie yn model si pentru altii care sa il urmeze..e inaceptabil ca un spital care primeste atatia bani de la stat sa arate in halul asta si tot bolnavii sa plateasca!!

dr.
9 mai 2015
SA PLECE

Acest individ corupt pana in maduva oaselor trebuie sa plece. Dar inainte de a pleca sa explice cati bani ii plateste lui Strutinsky pentru tomograf in conditiile in care tomograful spitalului a fost stricat intentionat!

Dana
9 mai 2015
Demisia sau demiterea!

Isi bate joc de oameni,pacienții cumpara majoritatea tratamentelor,in afara de asta nu are nicio competentă in a manageria acel spital,unde majoritatea cadrelor se poarta execrabil cu pacienții! Vom semna toți cei nemultumiți,si suntem mulți,acea petiție si o vom trimite unde trebuie....ne-am saturat de minciuni si de acel spital al groazei unde mor oameni cu zile,pentru ca se investește in aparatura pe care nu are nimeni competentă sa o folosească si nu in tratamente gratuite sau renovarea secțiilor!

Marius
3 iunie 2015
bani in timpul liber

Dacă îți dorești sincer să câștigi bani mai mulți decât la ora actuală, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să înveți să acorzi mult mai puțină atenție lucrurilor pe care le spun sau le fac cei din jurul tău și mult mai multă atenție "micuței voci" care îți vorbește în sinea ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5605 secunde