Siropul de arțar se consumă cu moderație, datorită conținutului ridicat de calorii
Articole de la același autor
Reflexoterapia și beneficiile sale pentru organismul uman
16 Aprilie 2024
Deviația de sept vă poate îngreuna respirația
29 Mai 2024
În ultimii ani, siropul de arțar a devenit din ce în ce mai popular, mai ales printre adepții unui stil de viață sănătos, care îl folosesc pentru a îndulci diferite preparate. El este obținut din seva copacului de arțar, produsul fiind extrem de apreciat pentru aroma distinctivă și dulceața sa naturală. Acest îndulcitor natural conține peste 24 de antioxidanți care ajută organismul în lupta contra radicalilor liberi, dar este bogat și în minerale precum zincul și manganul, menținând inima sănătoasă și întărind sistemul imunitar. Potrivit specialiștilor, spre deosebire de zahăr și de alți îndulcitori rafinați care nu conțin nicio substanță nutritivă, siropul de arțar vine la pachet cu nutrienți importanți și dacă este folosit în cantități moderate, are o mulțime de beneficii pentru sănătatea umană. Este important de menționat că siropul de arțar, ca și orice îndulcitor, ar trebui consumat cu moderație, deoarece are un conținut ridicat de calorii. De asemenea, persoanele cu diabet sau alte afecțiuni medicale ar trebui să consulte medicul înainte de a-l include în alimentație.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Marţi, 13 Decembrie 2022
Duminică, 01 Mai 2022
Duminică, 26 Septembrie 2021
Marţi, 25 Octombrie 2016