Slăbire rapidă cu dieta pe bază de limonadă

396

Articole recomandate

Gândită inițial ca un sistem de detoxifiere rapidă a organismului, dieta cu limonadă s-a impus ca un program de scădere în greutate. Dieta este bazată numai pe consumul de limonadă și "promite" o scădere în greutate de aproximativ nouă kilograme, un aspect întinerit, detoxifierea organismului și creșterea nivelului de energie.
Nutriționiștii avertizează: acest regim privează organismul de aproape toți nutrienții esențiali - de calorii, vitamine, minerale, proteine, carbohidrați, fibre și grăsimi. Din acest motiv, nu este recomandată decât persoanelor sănătoase și pentru o perioadă de câteva zile. Pe perioada regimului nu sunt recomandate exercițiile fizice (având în vedere că dieta presupune înfometare!).
Dieta constă în consumul a cel puțin șase porții de limonadă pe zi. O porție de limonadă va conține: două linguri de suc de lămâie proaspăt, două linguri de sirop de arțar, puțin piper roșu (1/10 dintr-o linguriță), 300 de grame de apă filtrată. După câteva zile (între 4 și 14 zile, în funcție de cât reușiți să rezistați doar cu limonadă), începeți să introduceți în alimentație supele de vegetale, fructele și legumele.
Pe perioada programului pot apărea: senzația de foame, durerile de cap, senzația de slăbiciune, amețeli și leșin, diaree, greață, constipație.
Atenție! Nutriționiștii subliniază că această dieta nu poate fi urmată mai mult de câteva zile, întrucât poate deveni periculoasă pentru organism - fiind bazată pe o băutură scăzută în calorii, duce la slăbirea țesutului muscular.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8899 secunde