Alimente pentru zilele toride de vară
În timpul verii, nutriționiștii vă recomandă să consumați produse alimentare bogate în vitamine și minerale, pentru a asigura hidratarea corespunzătoare a organismului. Din cauza transpirației excesive din timpul sezonului cald, organismul pierde apă și substanțe minerale, care, dacă nu sunt înlocuite rapid, pot genera o serie întreagă de tulburări metabolice și cardiovasculare.
Drept pentru care, sunt recomandate: r legumele și fructele, indiferent de oră și de forma în care sunt pregătite; r supele, fie că sunt reci sau călduțe, ar trebui să fie acrișoare, pentru că dau o senzație de răcoare la nivelul corpului; cele mai indicate sunt supele de roșii cu leuștean; r carnea de pasăre sau de vită, la grătar sau înăbușită, recomandată pentru masa de prânz; r salatele - din care nu trebuie să lipsească salata verde, roșiile, ardeii, castraveții, ceapa, varza, morcovii sau ridichile; r dintre fructe: pepenele roșu sau galben, portocalele, căpșunele, cireșele, afinele, zmeura sau ananasul.
Drept pentru care, sunt recomandate: r legumele și fructele, indiferent de oră și de forma în care sunt pregătite; r supele, fie că sunt reci sau călduțe, ar trebui să fie acrișoare, pentru că dau o senzație de răcoare la nivelul corpului; cele mai indicate sunt supele de roșii cu leuștean; r carnea de pasăre sau de vită, la grătar sau înăbușită, recomandată pentru masa de prânz; r salatele - din care nu trebuie să lipsească salata verde, roșiile, ardeii, castraveții, ceapa, varza, morcovii sau ridichile; r dintre fructe: pepenele roșu sau galben, portocalele, căpșunele, cireșele, afinele, zmeura sau ananasul.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Marţi, 22 Iunie 2010
Marţi, 22 Iunie 2010
Luni, 21 Iunie 2010
Luni, 21 Iunie 2010
Luni, 21 Iunie 2010
Sâmbătă, 19 Iunie 2010
Sâmbătă, 19 Iunie 2010