Soluții eficiente împotriva căderii părului

487
1

Nu poți trata căderea părului fără să afli înainte cauza. Poate fi vorba despre o dereglare hormonală, cum sunt cele din sarcină și de la menopauză. După naștere, părul își poate reveni fără să fie nevoie să faci tratamente. În caz contrar, consultă un endocrinolog pentru a-ți prescrie un tratament hormonal ca soluție pentru regenerarea părului, scrie clicksanatate.ro

Tratează carențele de minerale

Părul poate cădea în cantități mari și dacă l-ai agresat prea mult cu placa de întins, cu vopseaua, cu gelurile și cu fixativele. Dacă renunți la ele, podoaba capilară se poate reface fără tratamente.

Același lucru este valabil și dacă ai ținut o cură de slăbire drastică. În acest caz, tratează carența de vitamine și de minerale cu alimente care să conțină calciu (lactate), zinc (ficat, crustacee, alune), fier (gălbenuș de ou, ciuperci, spanac) și cupru (nuci, cereale, fructe uscate, ficat). Dacă stresul a dus la căderea părului, încearcă un tratament cu complexul de vitamine B și cu magneziu.

Ce loțiuni sunt eficiente

Deși pe piață sunt multe loțiuni și pastile contra căderii părului, doar două s-au dovedit mai eficiente pentru zonele cu chelie: o loțiune cu aplicare locală care conține substanța minoxidil și un tratament cu pastile a căror substanță activă este finasteridum.

Celelalte tratamente pot doar să stopeze căderea firelor rămase. În acest scop, poți folosi creme și pastile cu acid salicilic, cu rezorcină, sulf, acid retinoic, acid pantotenic, biotină, piridoxină sau cu cisteină.


Vezi articolul integral...



Comentează știrea

mhSxxZPRk
4 mai 2016
juIQNSRjXZq

Zy6eDc djewrlsziggt, [url=http://bjrnzvuxibzr.com/]bjrnzvuxibzr[/url], [link=http://iykthzjfanzh.com/]iykthzjfanzh[/link], http://zwxyesiwzqhw.com/

Articole pe aceeași temă

Luni, 21 Ianuarie 2013
Stire din Cetățenești : Boala care te obligă să furi
Joi, 17 Ianuarie 2013
Stire din Cetățenești : Ești mahmur? Așa te tratezi!
Luni, 07 Ianuarie 2013
Stire din Cetățenești : Ce suferințe arată somnolența
Pagina a fost generata in 0.3231 secunde