Soluții naturale pentru îmbunătățirea fertilității

513
2
Soluții naturale pentru îmbunătățirea fertilității - alimentefertilitate-1340810518.jpg
Cei care doresc să aducă pe lume un copil ar trebui să fie conștienți că fertilitatea este influențată de mai mulți factori, printre care ali-mentația, stilul de viață, vârsta sau folosirea anticoncepționalelor. De exemplu, pătrunjelul este recoman-dat pentru creșterea fertilității, dar și a libidoului, pentru că sporește activitatea organelor genitale prin faptul că asigură formarea de globule roșii și îmbunătățirea circulației sanguine la nivelul lor.

Mai departe, pe lângă numeroa-sele beneficii pe care le are asupra sănătății, usturoiul s-a dovedit eficient și în această problemă. Acesta conține o combinație de minerale și vitamine care întăresc sistemul imunitar și reglează echilibrul hormonal. Și spanacul crește fertilitatea, fiindcă are un conținut ridicat de acid folic, îmbunătățește calitatea spermei și facilitează funcția ovariană.

De asemenea, nucile au foarte multe vitamine, sunt afrodiziace și sporesc fertilitatea în special la băr-bați. Cantitatea de zinc conținută de nuci rezolvă carențele care ar putea exista la nivelul testiculelor și în prostată. Nucile sunt utile și femeilor, mai ales celor care suferă de sindromul ovarului polichistic. 

Comentează știrea

Terapii-naturiste.com
27 iunie 2012
Infertilitate

Tratament natural pentru INFERTILITATE pe baza de produse naturale. - Vital Woman (1-1-0 dupa masa; 3 luni continuu; echilibreaza sistemul hormonal si imunitar, crescand vitalitatea si tonusul intregului organism). - Evening Primrose Oil (1-0-1 inainte de masa; 3 luni continuu; regleaza secretia hormonilor sexuali feminini si stimuleaza fertilitatea prin continutul de vitamina E si acizi grasi nesaturati linoleici). - Rhodiolin (1-0-1 dupa masa; 3 luni continuu; are efect de relaxare a sistemului nervos central si periferic, diminuand astfel impactul negativ al stresului cotidian asupra functiilor hormonale si de reproducere). - White Willow (1-1-1 dupa masa; 2 luni continuu; este un bun antiinflamator la nivel pelvin - ovare, trompe si uter, combatand astfel sterilitatea secundara afectiunilor de la acest nivel). - Zen Thonic (2-1-0 inainte de masa, creste tonusul fizic si psihic, imbunatateste starea generala fizica si psihica, combate starile de melancolie si moliciune, ridica imunitatea si vitalitatea). http://www.terapii-naturiste.com/calivita/performante-sexuale/fertilitate.htm

Toma
2 iulie 2012
Multam!

Foarte bun comentariu/scurt la obiect si te trimite direct la sursa!

Răspuns la: Infertilitate
Adăugat de : Terapii-naturiste.com, 27 iunie 2012
Tratament natural pentru INFERTILITATE pe baza de produse naturale. - Vital Woman (1-1-0 dupa masa; 3 luni continuu; echilibreaza sistemul hormonal...

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Octombrie 2010
Stire din Sănătate : Doar oamenii sănătoși răcesc urât
Pagina a fost generata in 0.2682 secunde