Spitalul de Boli Infecțioase Constanța a primit o donație de medicamente

204
Spitalul de Boli Infecțioase Constanța a primit o donație de medicamente - spitaluldeinfectioase5-1401030831.jpg

Articole de la același autor

În urma parteneriatului încheiat între Fundația Baylor Marea Neagră și Fundația AmeriCares, mai multe spitale din țară au primit donații cu medicamente și materiale sanitare. 


Produsele medicale și suplimentele nutritive au fost trimise, în cadrul a patru transporturi umanitare internaționale, de către AmeriCares Fundației Baylor Marea Neagră. Ulterior, după ce reprezentanții fun-dației au făcut o evaluare a nevoilor spitalelor partenere, au livrat către acestea produsele care le lipseau. Unitățile medicale beneficiare sunt Spitalul de Boli Infecțioase Con-stanța, Spitalul Județean Tulcea, Spitalul Județean Vaslui, Spitalul de Urgență din Bârlad, Spitalul de Boli Infecțioase, Spitalul de Obstetrică-Ginecologie și Spitalul de Pediatrie din Brașov.


"În urma evaluării nevoilor spitalelor, s-a constatat că acestea au deficit de medicamente analgezice, antiin-fecțioase, anticonvulsive, cardiovas-culare, diuretice și gastrointestinale, dar și de consumabile medicale. Unitățile medicale care au primit acest sprijin au fost selectate în urma unei evaluări care a arătat ce deficiențe existau în sistem, astfel ca donația de medicamente și materiale sanitare să fie folosită cu maxim de eficiență și doar în folosul bolnavilor", susțin reprezen-tanții fundației constănțene.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Februarie 2014
Stire din Sănătate : Cum arată sângele tău?
Marţi, 04 Februarie 2014
Stire din Sănătate : E bine sau nu să ne vaccinăm copiii?
Pagina a fost generata in 0.577 secunde