Spitalul Județean trimite agenți de vânzare în țară pentru a-i aduce pacienți

354
Singura unitate din județul nostru care s-a încadrat în prima categorie de competențe este Spitalul Clinic Județean de Urgență. "Este o victorie pentru noi", a arătat dr. Dan Căpățână, managerul unității, mai ales că, în întreaga țară, sunt doar șapte spitale clasificare în această categorie, dintre care două din București și cinci din provincie.
Ministerul a impus însă și un plan de conformare, pentru păstrarea acestei categorii, iar condițiile vor trebui duse la îndeplinire până la sfârșitul anului. Astfel, Spitalul Județean trebuie să interneze mai mulți pacienți din alte județe (acum, procentul este de 11% și trebuie să ajungă la 20% din totalul pacienților) și să-și îmbunătățească dotarea.
Cu privire la metodele în care va duce la îndeplinire condițiile ministerului, dr. Căpățână a declarat: "Vom angaja oameni, agenți de vânzări, pentru a ne promova serviciile în județele dimprejur. Toate spitalele din Europa au departament de vânzări, căci vor să atragă pacienții, pentru a obține bani mai mulți".
Referitor la dotarea cu echipamente medicale, managerul a adăugat: "Vom încheia un parteneriat pentru un angiograf, astfel încât vom crește nivelul de competență pe cardiologie și chirurgie cardiovasculară".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2883 secunde