Stagiu în Spania pentru asistentele medicale

291

Articole de la același autor

O sută de membri ai Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România au posibilitatea să participe la sesiuni de trening în instituții de învățământ și unități medicale din Spania. Deplasarea face parte dintr-un proiect inițiat de ordin, intitulat "Program transnațional de îmbunătățire a stagiilor de pregătire practică a elevilor din școlile postliceale sanitare pentru facilitarea tranziției acestora de la școală la viața activă".

Participanții își pot depune dosarele de înscriere, până pe 15 septembrie, la sediul ordinului din București (str. Ing. Zablovschi, nr. 76, sector 1). Aceștia trebuie să fie angajați ca asistenți medicali într-o unitate sanitară ce are încheiat un contract de colaborare cu o școală postliceală sanitară, pentru efectuarea stagiilor practice și să aibă cunoștințe minime de limbă engleză.

Informații suplimentare privind activitățile derulate în cadrul proiectului cu privire la participarea tutorilor, pot fi găsite pe site-urile www.oamr.ro și www.ascri.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9887 secunde