Sucul de morcovi, tonic excelent pentru orice tip de boală

139
Sucul de morcovi, tonic excelent pentru orice tip de boală - suculdemorcovi-1652362555.jpg
Este deja cunoscut că sucurile extrase din fructe sau legume proaspete furnizează celulelor şi ţesuturilor organismului elementele nutritive şi enzimele de care au nevoie. Însă sucul de morcovi este printre cele mai sănătoase, deoarece conţine vitaminele A, B, C, D, E, G şi K, dar şi minerale precum calciu, cupru, iod, fier, magneziu, mangan, fosfor, potasiu, sodiu şi sulf.

Sucul de morcovi este un tonic excelent pentru orice tip de boală şi este deosebit de eficace în prevenirea cataractei şi a altor probleme oculare, oferă energie şi contribuie la vindecarea rapidă a mai multor afecţiuni. Morcovii transformaţi în suc stimulează sistemul imunitar, ajută la tratarea anemiei, a problemelor circulatorii şi a afecţiunilor pielii. În plus, sucul de morcovi ameliorează problemele digestive şi este un remediu excelent pentru ulcer, astm şi afecţiunile ficatului.


Sucul de morcovi este bun şi în prevenirea cariilor dentare sau a bolilor gingivale. Morcovii pe care îi alegeţi din piaţă trebuie să fie fermi la atingere şi cu coajă, iar când preparaţi sucul puteţi folosi şi vârfurile sau rădăcinile morcovilor. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 19 Septembrie 2021
Stire din Sănătate : Sucul de morcovi ajută la regenerarea ficatului
Pagina a fost generata in 0.2633 secunde