Super desert de toamnă! Dovleac la cuptor, cu miere și nuci

777
Super desert de toamnă! Dovleac la cuptor, cu miere și nuci - shutterstock1743029121024x783-1571055787.jpg

Articole recomandate

Chit că îl faci pe post de gustare între mese, aperitiv sau chiar și garnitură, măcar o dată să faci un dovleac copt toamna asta! 


1. Spală dovleacul în coajă, taie-l în jumătate și curăță-l de semințe. Feliază dovleacul după dorință.

2. Unge cu miere fiecare felie de dovleac și presară puțină scorțișoară (după gust). Așează feliile de dovleac pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și dă la cuptorul încins.

3. După 30 de minute, presară desupra nucă zdrobită și mai dă la cuptor alte 30-40 de minute sau până furculița pătrunde ușor în miezul de dovleac.

4. Servește dovleacul la cuptor cu miere și nuci imediat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 23 Noiembrie 2018
Stire din Social : REȚETA ZILEI / Tort Ferrero Rocher
Vineri, 17 Octombrie 2014
Stire din Cetățenești : Ce faceți dacă aveți unghii fragile
Miercuri, 30 Aprilie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Pagina a fost generata in 0.3749 secunde