Supernanny Irina Petrea se întoarce la Constanța

235
Supernanny Irina Petrea  se întoarce la Constanța - supernanny321364890701-1364960877.jpg
Supernanny Irina Petrea vine, din nou, la Constanța. După seminarul organizat în luna februarie, mămicile și-au exprimat dorința de a o revedea.

"A fost un seminar din care fiecare a avut ce învăța, simțind cum golul creat de nesiguranță se reduce. Irina Petrea a umplut la maxim sala de conferințe, a umplut inimile noastre, ne-a încărcat cu energie pozitivă, ne-a trasat repere. În urma seminarului din Constanța, prietenii existenți pe pagina de Facebook au dorit să organizeze un astfel de eveniment și în Galați, respectiv Tulcea și din nou Constanța", ne-au spus reprezentanții BB Center Constanța, organizatorii evenimentului.

Drept pentru care, supernanny va fi, vineri, 12 aprilie, la Tulcea, la hotel Esplanada, sâmbătă, 13 aprilie, la Galați, în clubul Sidex, iar duminică, 14 aprilie, începând cu ora 10,00, la hotelul Flora din stațiunea Mamaia.

De asemenea, cu această ocazie, părinții vor putea să afle mai multe informații și despre ofertele educaționale din grădinițele și școlile private din cele trei județe.

Părinții interesați se pot înscrie la eveniment la numărul de telefon 0746587456. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2631 secunde