TÂNĂRĂ MOARTĂ DUPĂ OPERAȚIA DE CEZARIANĂ. S-A AFLAT MOTIVUL DECESULUI!

6277
1
TÂNĂRĂ MOARTĂ DUPĂ OPERAȚIA DE CEZARIANĂ. S-A AFLAT MOTIVUL DECESULUI! - stefanamiculaiciuctanaracareamur-1495521943.jpg

Articole recomandate

Momentele de fericire au fost curmate de o durere sfâșitetoare, după ce o tânără a murit după operația de cezariană în județul Arad. Tânăra de doar 24 de ani a adus pe lume un băiețel, însă, la nici jumătate de oră de la naștere, a intrat în stop cardio-respirator. Medicii s-au chinuit s-o readucă la viață, însă eforturile lor au fost zadarnice.


Tânăra de doar 24 de ani care a murit după operația de cezariană în județul Arad, nu înainte de a-și săruta bebelușul, s-a stins din cauza emboliei pulmonare și a unui edem pulmonar acut hemoragic.


Cel puțin asta susțin medicii legiști din cadrul Direcției de Sănătate Publică Arad, care au realizat raportul preliminar privind cauza decesului tinerei din satul Dud.

"Cauzele au fost stabilite prin examenul anatomo-patologic macroscopic, însă urmează să se stabilească de ce au apărut aceste complicații. În acest sens, au fost prelevate probe care vor fi examinate microscopic, iar rezultatele sunt așteptate în două sau trei săptămâni", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Arad, dr. Daniela Cârnatu, pentru aradon.ro.


Comentează știrea

????
23 mai 2017
Deces

Acum este prea tirziu din pacate. Ar fi fost mult mai bine sa preveniti aceasta intimplare.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7019 secunde