Renault lansează în România noul Zoe, automobilul electric cu o autonomie de 400 de km

448
Începând de astăzi, Renault deschide comenzile pentru noul Zoe, echipat cu bacteria Z.E., ce oferă autonomie de 400 de km NEDC. Ca pionier al mobilității 100 la sută electrice și leader în vânzări pe segmentul vehiculelor electrice în Europa, Renault avansează cu programul său inovator și strategia Z.E. (Zero Emisii). Marca lansează în România noul Zoe, cel mai vândut vehicul electric din Europa, dotat cu baterie Z.E. 40, care oferă o autonomie NEDC de 400 km (echivalentul unei distanțe reale de 300 km în mediul urban și limitrof). Aceasta incorporează o energie de 41 de kWh, iar capacitatea sa de stocare este aproape dublă în comparație cu bacteria standard 22kWh.


Conceput și tehnologizat la Centrul Tehnologic Renault din Guyancourt, iar mai apoi asamblat la fabrica din Flins, modelul Zoe este lansat în România cu motorul R90, propunând două niveluri de echipare: Life și Intens. Clienții pot opta, încă de pe versiunea de bază, între bateria Z.E.22 (240 km NEDC) și bateria Z.E.40 (400 kmNEDC). Cu ocazia lansării acestui model, marca Renault propune clienților o nouă variantă de comercializare, de tipul "Full Purchase", care include și prețul bateriei.


Modelul oferă echipamente noi: două culori în premieră pentru caroserie (roșu intens și gri titan) și modificări de interior. Detaliile ca tiparul geometric alocat bordului, conturul cromat al consolei R-Link, al ramelor difuzoarelor și finisajul gri metalic lucios fume pentru gravajul manetei de viteze conferă un design modern și mai strălucitor.


Primul nivel de echipare, Life, oferă în dotarea standard echipamente ca: faruri de zi cu tehnologie LED, cruise control, asistență la frânarea de urgență, sistem de asistență la pornirea din rampă, tablou de bord TFT7’’, oglinzi retrovizoare reglabile electric și degivrante, climatizare automată bi-zonă cu senzor de toxicitate și cablu de încărcare Flexi Charger de 6,5 metri lungime. Prețul pentru nivelul de echipare Life Z.E. 22 este de 31.000 de euro cu TVA inclus, iar pentru Life Z.E.40 este de 33.000 de euro. 


Versiunea Intens propune o tapițerie nouă și jante noi de aluminiu de 16 inch în două tonuri, senzori de ploaie și de lumină. Există un plus de rafinament la interior, grație unui nou finisaj pe negru al tapițeriei și diferitelor materiale din habitaclu. De asemenea, noul Zoe oferă și un nou pachet de personalizare cu culoarea albastru, conferind modelului un plus de eleganță și tonicitate. Deosebit de silențios, cu un nivel foarte redus de vibrații ale zgomotului, habitaclul lui Zoe este locul ideal pentru a profita de sistemul audio Arkamis 3D Sound. Prețul pentru versiunea Intens Z.E. 40 este de 34.500 de euro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8709 secunde