Telemedicina, salvarea bebelușilor cu probleme din Constanța

130
1
Telemedicina, salvarea bebelușilor cu probleme  din Constanța - telemedicina-1432471295.jpg

Articole de la același autor

Având în vedere numărul tot mai mare de copii născuți înainte de termen sau care suferă de malformații grave, secția de nou-născuți din cadrul Spitalului Județean Constanța a fost dotată cu cel mai modern sistem de telemedicină. Acest demers a fost sprijinit de Asociația "Dăruiește Aripi" și este utilizat pentru ca medicii constănțeni să se poată consulta cu specialiștii din Spitalul "Marie Curie" din București.

"Deși avem un sistem de telemedicină în cadrul spitalului, acesta nu putea fi utilizat și pentru secția de nou-născuți, deoarece aceștia nu sunt deplasabili. Mai mult decât atât, aparatura este de ultimă generație și permite monitorizarea tuturor intervențiilor realizate pe secție, în amănunt. Este un prim pas în colaborarea pe care am încheiat-o cu Spitalul din București și oferă, practic, o a doua opinie medicală", a precizat dr. Mihnea Avram, directorul medical al Spitalului Județean Constanța. 

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6067 secunde