Teste de spirometrie gratuite pentru constănțeni

399
1
Teste de spirometrie gratuite pentru constănțeni - testedespirometridrdoinapiriu14-1432471412.jpg

Articole de la același autor

Spirometria este folosită pentru diagnosticul și monitorizarea bolilor plămânului cum ar fi astmul, bronșita cronică, emfizemul, fibroza pulmonară. Este o metodă neinvazivă și foarte precisă de apreciere a funcției pulmonare. Pentru a afla dacă suferă de una dintre aceste afecțiuni ale plămânilor, constănțenii au la dispoziție campania de spirometrii gratuite, disponibilă în cabinetul medicului Doina Pîrîu, medic specialist pneumolog.

Mai mult, medicul a explicat faptul că spirometria este recomandată tuturor celor care răspund pozitiv la cel puțin una din următoarele întrebări: Respirați greu, mai ales în timpul exercițiului fizic? Aveți respirație șuierătoare? Sunteți fumător? Tușiți frecvent (de peste trei săptămâni)? Vă treziți noaptea din somn tușind? Prezentați frecvent răceli care coboară în piept și care durează mai mult de zece zile? Eliminați spută? Lucrați în mediu în care sunteți expuși la fum, aburi sau praf? Sunteți alergic(ă) sau tușiți după expunere la polen, praf sau animale cu blană? Aveți în familie cazuri de astm bronșic, BPOC, alergii, bronșită astmatiformă, bronșita fumătorului?

În perioada 25 - 29 mai, constănțenii interesați pot realiza o spirometrie gratuită la cabinetul medical al dr. Doina Pîrîu. Programări la telefon 0721.285.696.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Joi, 27 Noiembrie 2014
Stire din Sănătate : Remedii naturiste pentru bronșită
Pagina a fost generata in 0.5463 secunde