Terapie și antrenament pentru afecțiunile coloanei la Sport Forum Academy

5608
51

Articole de la același autor

Suferiți de hernie de disc, afecțiuni degenerative ale coloanei vertebrale sau pur și simplu nu mai scăpați de durerile de genunchi? Specialiștii susțin că, de cele mai multe ori, tratamentul medicamentos nu este suficient pentru înlăturarea problemelor, fapt pentru care este nevoie de recuperare medicală. În acest sens, constănțenii pot beneficia de cel mai modern program de terapie și antrenament care să le asigure beneficii pe termen lung.


Conceptul DAVID SPINE, o tradiție în recuperarea rapidă


Centrul Sport Forum Academy din Constanța utilizează de peste 12 ani o metodă științifică ce are la bază un suport de aparate pentru analiza și îmbunătățirea condițiilor funcționale ale coloanei vertebrale. De altfel, în 2007, conceptul DAVID a obținut primul loc în Europa, pentru dispozitivele de prevenție și recuperare medicală prin mișcare.


Pe plan mondial, aparatele DAVID pentru analiză, terapie și antrenament sunt folosite în peste 750 de centre de elită precum și în 400 de clinici de reabilitare, 40 de centre de cercetare și în 6.500 centre de sănătate și fitness. De atunci, specialiștii din cadrul centrului de recuperare au îmbunătățit condițiile de recuperare în mod constant pentru ca pacienții să poată be-neficia de cele mai moderne servicii de acest tip. 


"Acum, pe lângă aparatura pentru coloana vertebrală, dispu-nem de încă un sistem medical complex pentru articulația coxo-femurală și genunchi. În acest fel putem asigura o recuperare sigură și performantă a întregului aparat locomotor. Sistemul DAVID pentru șold și genunchi (DAVID HIP and KNEE CONCEPT) completează aparatura existentă și este similar cu cel al coloanei vertebrale - DAVID SPINE", explică Paul Neagu, specialist în recuperare medicală, managerul centrului Sport Forum Academy. 


Programe de tratament personalizat


În cadrul Sport Forum David Academy, prin aparatura de care dis-pun, pacienții constănțeni beneficiază de: evaluarea forței musculaturii, mobilității coloanei vertebrale și a membrelor, evidențierea insuficiențelor și a dezechilibrelor musculare (pe cele trei planuri anatomice - frontal, transversal, sagital) - dezechilibre ce stau la baza durerilor, frecventelor lombalgii, discopatii și a limitării mobilității articulare, conceperea și derularea unor programe științifice de tratament personalizat, antrenamente cardio, programe de întreținere, fitness, tonifiere și slăbire, dar și de antrenamente personalizate de forță pentru sportivi. 


"Programul de tratament activ, derulat progresiv, este de succes în reducerea durerilor și recăpătarea mobilității, asigurând restabilizarea și refacerea zonei afectate. Această diminuare a durerii apare după 3-4 săptămâni, ajungându-se chiar la eliminarea durerii în decurs de trei luni. După evaluarea inițială, se emite programul personalizat de tratament bazat pe exerciții sigure în ce privește mobilitatea, forța și coordonarea musculară, fapt ce transfor-mă acest program într-o metodă specializată de tratament, sigură și de scurta durată", explică Daniela Buta, specialist coordonator al centrului de recuperare. 


Efectele terapiei sunt pe termen lung


"Corpul omenesc, aparat al mișcării, rămâne sănătos atât timp cât există mișcare, exercițiu fizic. Pentru un corp sănătos, întreține-rea masei musculare este cheia succesului. Mișcarea este un element al vieții, ea conferă libertate fizică și mentală. Stresul cotidian de la locul de muncă îl combatem prin terapie, ceea ce aduce calitate vieții. Tratăm afecțiunile de coloană, șold, genunchi, dar prevenția este cea mai bună medicină. Nu trebuie așteptată durerea, ci trebuie intervenit înainte să apară dezechilibrul muscular", completează Paul Neagu. 


Terapia la Sport Forum David Academy presupune 24 de ședințe, de două sau trei ori pe săptămână, timp de două-trei luni. După aceste ședințe, echilibrul muscular se reface până la 85%. Terapia are termen de durabilitate doi ani.


Cei care își doresc să participe la aceste programe de terapie pot cere detalii și se pot înscrie la cei doi terapeuți ai centrului: Daniela Buta, specialist coordonator, la numărul de telefon 0724.184.484 sau la Alexandra Păduraru, specialist personal trainer, la numărul de telefon 0767.986.882 .


Comentează știrea

51 comentarii. Pagina 1 din 6. Click pe pagina dorită : 1 2 ...6 
spaccio hogan
29 decembrie 2013
spaccio hogan

spaccio hogan[url=http://www.ilmercantedisogni.it/it/hoganscarpe.html]spaccio hogan[/url]hogan online[url=http://www.ilmercantedisogni.it/it/hoganscarpe.html]hogan online[/url]hogan uomo[url=http://www.ilmercantedisogni.it/it/hogan.html]hogan uomo[/url]hogan rebel[url=http://www.ilmercantedisogni.it/it/hogan.html]hogan rebel[/url]hogan outlet[url=http://www.ilmercantedisogni.it/it/hogan.html]hogan outlet[/url]scarpe hogan[url=http://www.ilmercantedisogni.it/it/hogan.html]scarpe hogan[/url]hogan donna[url=http://www.ilmercantedisogni.it/it/hogan.html]hogan donna[/url]spaccio hogan[url=http://www.ilmercantedisogni.it/it/hogan.html]spaccio hogan[/url]spaccio hogan[url=http://www.radaimpianti.it/it/hogansitoufficiale.html]spaccio hogan[/url]hogan donna[url=http://www.radaimpianti.it/it/hogansitoufficiale.html]hogan donna[/url]hogan scarpe[url=http://www.radaimpianti.it/it/hogansitoufficiale.html]hogan scarpe[/url]hogan rebel[url=http://www.radaimpianti.it/it/hogansitoufficiale.html]hogan rebel[/url]outlet hogan[url=http://www.radaimpianti.it/it/hogansitoufficiale.html]outlet hogan[/url]hogan sito ufficiale[url=http://www.radaimpianti.it/it/hogansitoufficiale.html]hogan sito ufficiale[/url]spaccio hogan[url=http://www.radaimpianti.it/it/scarpehoganuomo.html]spaccio hogan[/url]hogan uomo[url=http://www.radaimpianti.it/it/scarpehoganuomo.html]hogan uomo[/url]scarpe hogan[url=http://www.radaimpianti.it/it/scarpehoganuomo.html]scarpe hogan[/url]hogan interactive[url=http://www.radaimpianti.it/it/scarpehoganuomo.html]hogan interactive[/url]hogan scarpe[url=http://www.radaimpianti.it/it/scarpehoganuomo.html]hogan scarpe[/url]hogan donna[url=http://www.radaimpianti.it/it/scarpehoganuomo.html]hogan donna[/url]hogan online[url=http://www.rifugiamoci.it/it/hoganitalia.html]hogan online[/url]hogan outlet[url=http://www.rifugiamoci.it/it/hoganitalia.html]hogan outlet[/url]scarpe hogan uomo[url=http://www.rifugiamoci.it/it/hoganitalia.html]scarpe hogan uomo[/url]hogan donna[url=http://www.rifugiamoci.it/it/hoganitalia.html]hogan donna[/url]spaccio hogan[url=http://www.rifugiamoci.it/it/hoganitalia.html]spaccio hogan[/url]hogan interactive[url=http://www.rifugiamoci.it/it/hoganitalia.html]hogan interactive[/url]hogan outlet[url=http://www.rifugiamoci.it/it/outlethogan.html]hogan outlet[/url]hogan scarpe[url=http://www.rifugiamoci.it/it/outlethogan.html]hogan scarpe[/url]outlet hogan[url=http://www.rifugiamoci.it/it/outlethogan.html]outlet hogan[/url]hogan sito ufficiale[url=http://www.rifugiamoci.it/it/outlethogan.html]hogan sito ufficiale[/url]hogan donna[url=http://www.rifugiamoci.it/it/outlethogan.html]hogan donna[/url]spaccio hogan[url=http://www.rifugiamoci.it/it/outlethogan.html]spaccio hogan[/url] spaccio hogan http://www.entecerma.it/it/hoganonline.html

babyliss perfect curl
4 ianuarie 2014
babyliss perfect curl

Babyliss Pro Perfect Curl[url=http://www.healthinvestor.co.uk/babylissvipuk.html]Babyliss Pro Perfect Curl[/url]babyliss curl secret[url=http://www.healthinvestor.co.uk/babylissvipuk.html]babyliss curl secret[/url]babyliss perfect curl[url=http://www.healthinvestor.co.uk/babylissvipuk.html]babyliss perfect curl[/url]babyliss[url=http://www.healthinvestor.co.uk/babylissvipuk.html]babyliss[/url]babyliss pro[url=http://www.healthinvestor.co.uk/babylissvipuk.html]babyliss pro[/url]babyliss curling wand[url=http://www.healthinvestor.co.uk/babylissvipuk.html]babyliss curling wand[/url]babyliss i stubble[url=http://www.healthinvestor.co.uk/babylissvipuk.html]babyliss i stubble[/url]babyliss big hair[url=http://www.healthinvestor.co.uk/babylissvipuk.html]babyliss big hair[/url]Babyliss Pro Perfect Curl[url=http://www.chocolatereview.co.uk/babylisssaleuk.html]Babyliss Pro Perfect Curl[/url]babyliss curl secret[url=http://www.chocolatereview.co.uk/babylisssaleuk.html]babyliss curl secret[/url]babyliss perfect curl[url=http://www.chocolatereview.co.uk/babylisssaleuk.html]babyliss perfect curl[/url]babyliss[url=http://www.chocolatereview.co.uk/babylisssaleuk.html]babyliss[/url]babyliss pro[url=http://www.chocolatereview.co.uk/babylisssaleuk.html]babyliss pro[/url]babyliss curling wand[url=http://www.chocolatereview.co.uk/babylisssaleuk.html]babyliss curling wand[/url]babyliss i stubble[url=http://www.chocolatereview.co.uk/babylisssaleuk.html]babyliss i stubble[/url]babyliss big hair[url=http://www.chocolatereview.co.uk/babylisssaleuk.html]babyliss big hair[/url]Babyliss Pro Perfect Curl[url=http://www.grenadavilla.co.uk/babylissonuk.html]Babyliss Pro Perfect Curl[/url]babyliss curl secret[url=http://www.grenadavilla.co.uk/babylissonuk.html]babyliss curl secret[/url]babyliss perfect curl[url=http://www.grenadavilla.co.uk/babylissonuk.html]babyliss perfect curl[/url]babyliss[url=http://www.grenadavilla.co.uk/babylissonuk.html]babyliss[/url]babyliss pro[url=http://www.grenadavilla.co.uk/babylissonuk.html]babyliss pro[/url]babyliss curling wand[url=http://www.grenadavilla.co.uk/babylissonuk.html]babyliss curling wand[/url]babyliss i stubble[url=http://www.grenadavilla.co.uk/babylissonuk.html]babyliss i stubble[/url]babyliss big hair[url=http://www.grenadavilla.co.uk/babylissonuk.html]babyliss big hair[/url]Babyliss Pro Perfect Curl[url=http://www.pgldevonshire.org.uk/babylissuk2.html]Babyliss Pro Perfect Curl[/url]babyliss curl secret[url=http://www.pgldevonshire.org.uk/babylissuk2.html]babyliss curl secret[/url]babyliss perfect curl[url=http://www.pgldevonshire.org.uk/babylissuk2.html]babyliss perfect curl[/url]babyliss[url=http://www.pgldevonshire.org.uk/babylissuk2.html]babyliss[/url]babyliss pro[url=http://www.pgldevonshire.org.uk/babylissuk2.html]babyliss pro[/url]babyliss curling wand[url=http://www.pgldevonshire.org.uk/babylissuk2.html]babyliss curling wand[/url]babyliss i stubble[url=http://www.pgldevonshire.org.uk/babylissuk2.html]babyliss i stubble[/url]babyliss big hair[url=http://www.pgldevonshire.org.uk/babylissuk2.html]babyliss big hair[/url]Babyliss Pro Perfect Curl[url=http://www.gabrental.com/babylissuktop1.html]Babyliss Pro Perfect Curl[/url]babyliss curl secret[url=http://www.gabrental.com/babylissuktop1.html]babyliss curl secret[/url]babyliss perfect curl[url=http://www.gabrental.com/babylissuktop1.html]babyliss perfect curl[/url]babyliss[url=http://www.gabrental.com/babylissuktop1.html]babyliss[/url]babyliss pro[url=http://www.gabrental.com/babylissuktop1.html]babyliss pro[/url]babyliss curling wand[url=http://www.gabrental.com/babylissuktop1.html]babyliss curling wand[/url]babyliss i stubble[url=http://www.gabrental.com/babylissuktop1.html]babyliss i stubble[/url]babyliss big hair[url=http://www.gabrental.com/babylissuktop1.html]babyliss big hair[/url]Babyliss Pro Perfect Curl[url=http://www.batterseasociety.org.uk/babylissuks.html]Babyliss Pro Perfect Curl[/url]babyliss curl secret[url=http://www.batterseasociety.org.uk/babylissuks.html]babyliss curl secret[/url]babyliss perfect curl[url=http://www.batterseasociety.org.uk/babylissuks.html]babyliss perfect curl[/url]babyliss[url=http://www.batterseasociety.org.uk/babylissuks.html]babyliss[/url]babyliss pro[url=http://www.batterseasociety.org.uk/babylissuks.html]babyliss pro[/url]babyliss curling wand[url=http://www.batterseasociety.org.uk/babylissuks.html]babyliss curling wand[/url]babyliss i stubble[url=http://www.batterseasociety.org.uk/babylissuks.html]babyliss i stubble[/url]babyliss big hair[url=http://www.batterseasociety.org.uk/babylissuks.html]babyliss big hair[/url]Babyliss Pro Perfect Curl[url=http://www.blackbearlettings.co.uk/babylisscheapuk.html]Babyliss Pro Perfect Curl[/url]babyliss curl secret[url=http://www.blackbearlettings.co.uk/babylisscheapuk.html]babyliss curl secret[/url]babyliss perfect curl[url=http://www.blackbearlettings.co.uk/babylisscheapuk.html]babyliss perfect curl[/url] babyliss perfect curl

Mulberry Udsalg
4 martie 2014
Mulberry Udsalg

121230922696750dmsasf5549016afsdf Mulberry Udsalg

CzTyAbONhLpL
4 aprilie 2014
YEjceBwBD

2h3tA3 jlvispvcbqvn, [url=http://esgnisigghdi.com/]esgnisigghdi[/url], [link=http://xzlgurhhnbxd.com/]xzlgurhhnbxd[/link], http://agwwckaanhdg.com/

j2LOjAQT65
17 iulie 2014
j2LOjAQT65

s5RIl1EE3vOOIBCt2ogF7tjX5dj5GmN6w6PIr5y21HYbHvHgEX j2LOjAQT65

louis vuitton online shop england
17 iulie 2014
louis vuitton online shop england

I was thinking bastard fuel is not possible to expensive himself good looking is certainly not to do, due to the fact even though it will therefore in the big extravagant to locate themselves. louis vuitton online shop england

ray ban sunglasses repair toronto
18 iulie 2014
ray ban sunglasses repair toronto

even though these folks were significantly usual justice but in addition Articles restore over time in mind that Articles their pro-brother, ESSAYS which impulse remains to be hesitant to lose temper Li Haoyu been impacted. ray ban sunglasses repair toronto

ray ban online vásárlás
18 iulie 2014
ray ban online vásárlás

Li Haoyu system meal, then still advance, never in hindsight, but the cardiovascular sound: My partner and i nevertheless accept you! Yang Huan Li Haoyu accomplish the design towards the length went, abruptly proceed to retrieve yesteryear, one taken him. ray ban online vásárlás

buy hermes lindy bag
20 iulie 2014
buy hermes lindy bag

Yang Guang dark deal with, waved his hands, looked Pei Ming Chui, once the eyes possess temperature, Ming Chui, that which you provided to fix the problem? Pei Ming Chui Xieni Yuwenhuaji 1, arrived at throughout and brought out the bankbook in the sleeves. buy hermes lindy bag

sac noir cuir longchamp
25 iulie 2014
sac noir cuir longchamp

appartement st francois longchamp[url=http://www.bellvision.fr/pages/appartementstfrancoislongchamp.asp]appartement st francois longchamp[/url]adresse longchamp paris[url=http://www.bellvision.fr/pages/adresselongchampparis.asp]adresse longchamp paris[/url]acheter un sac longchamp[url=http://www.bellvision.fr/pages/acheterunsaclongchamp.asp]acheter un sac longchamp[/url]acheter sac longchamp pas cher[url=http://www.bellvision.fr/pages/achetersaclongchamppascher.asp]acheter sac longchamp pas cher[/url]acheter longchamp[url=http://www.bellvision.fr/pages/acheterlongchamp.asp]acheter longchamp[/url]www.sac longchamp.fr[url=http://www.bellvision.fr/pages/www.saclongchamp.fr.asp]www.sac longchamp.fr[/url]www.longchamp.com soldes[url=http://www.bellvision.fr/pages/www.longchamp.comsoldes.asp]www.longchamp.com soldes[/url]webcam saint francois de longchamp[url=http://www.bellvision.fr/pages/webcamsaintfrancoisdelongchamp.asp]webcam saint francois de longchamp[/url]vrai longchamp pas cher[url=http://www.bellvision.fr/pages/vrailongchamppascher.asp]vrai longchamp pas cher[/url]vrai longchamp[url=http://www.bellvision.fr/pages/vrailongchamp.asp]vrai longchamp[/url]vide dressing longchamp[url=http://www.bellvision.fr/pages/videdressinglongchamp.asp]vide dressing longchamp[/url]vente privee sac a main longchamp[url=http://www.bellvision.fr/pages/ventepriveesacamainlongchamp.asp]vente privee sac a main longchamp[/url]valise pliage longchamp[url=http://www.bellvision.fr/pages/valisepliagelongchamp.asp]valise pliage longchamp[/url]valise longchamp pas cher[url=http://www.bellvision.fr/pages/valiselongchamppascher.asp]valise longchamp pas cher[/url]valise longchamp cabine[url=http://www.bellvision.fr/pages/valiselongchampcabine.asp]valise longchamp cabine[/url]un sac longchamp[url=http://www.bellvision.fr/pages/unsaclongchamp.asp]un sac longchamp[/url]trousses longchamp[url=http://www.bellvision.fr/pages/trousseslongchamp.asp]trousses longchamp[/url]trousse toilette homme longchamp[url=http://www.bellvision.fr/pages/troussetoilettehommelongchamp.asp]trousse toilette homme longchamp[/url]trousse pliage longchamp[url=http://www.bellvision.fr/pages/troussepliagelongchamp.asp]trousse pliage longchamp[/url]trousse longchamp rose[url=http://www.bellvision.fr/pages/trousselongchamprose.asp]trousse longchamp rose[/url]trousse longchamp pliage[url=http://www.bellvision.fr/pages/trousselongchamppliage.asp]trousse longchamp pliage[/url]trousse de toilette longchamp pas cher[url=http://www.bellvision.fr/pages/troussedetoilettelongchamppascher.asp]trousse de toilette longchamp pas cher[/url]trousse de toilette longchamp homme[url=http://www.bellvision.fr/pages/troussedetoilettelongchamphomme.asp]trousse de toilette longchamp homme[/url]tarif sac longchamp[url=http://www.bellvision.fr/pages/tarifsaclongchamp.asp]tarif sac longchamp[/url]station ski st francois longchamp[url=http://www.bellvision.fr/pages/stationskistfrancoislongchamp.asp]station ski st francois longchamp[/url]station de ski st fran?ois longchamp[url=http://www.bellvision.fr/pages/stationdeskistfran?oislongchamp.asp]station de ski st fran?ois longchamp[/url]st francois longchamp ski[url=http://www.bellvision.fr/pages/stfrancoislongchampski.asp]st francois longchamp ski[/url]st francois longchamp office de tourisme[url=http://www.bellvision.fr/pages/stfrancoislongchampofficedetourisme.asp]st francois longchamp office de tourisme[/url]st francois longchamp enneigement[url=http://www.bellvision.fr/pages/stfrancoislongchampenneigement.asp]st francois longchamp enneigement[/url]st fran?ois longchamp domaine skiable[url=http://www.bellvision.fr/pages/stfran?oislongchampdomaineskiable.asp]st fran?ois longchamp domaine skiable[/url]soldes sacs longchamp pliage[url=http://www.bellvision.fr/pages/soldessacslongchamppliage.asp]soldes sacs longchamp pliage[/url]solde sacs longchamp[url=http://www.bellvision.fr/pages/soldesacslongchamp.asp]solde sacs longchamp[/url]solde sac longchamp pas cher[url=http://www.bellvision.fr/pages/soldesaclongchamppascher.asp]solde sac longchamp pas cher[/url]ski st francois longchamp[url=http://www.bellvision.fr/pages/skistfrancoislongchamp.asp]ski st francois longchamp[/url]site longchamp officiel[url=http://www.bellvision.fr/pages/sitelongchampofficiel.asp]site longchamp officiel[/url]site de sac longchamp pas cher[url=http://www.bellvision.fr/pages/sitedesaclongchamppascher.asp]site de sac longchamp pas cher[/url]site de sac longchamp[url=http://www.bellvision.fr/pages/sitedesaclongchamp.asp]site de sac longchamp[/url]site de longchamp[url=http://www.bellvision.fr/pages/sitedelongchamp.asp]site de longchamp[/url]serviette pliage longchamp[url=http://www.bellvision.fr/pages/serviettepliagelongchamp.asp]serviette pliage longchamp[/url]serviette longchamp homme pas cher[url=http://www.bellvision.fr/pages/serviettelongchamphommepascher.asp]serviette longchamp homme pas cher[/url] sac noir cuir longchamp

51 comentarii. Pagina 1 din 6. Click pe pagina dorită : 1 2 ...6 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3887 secunde