Concurs Tocurile foarte înalte provoacă dureri de spate

362

Articole recomandate

Când lucrezi la calculator sau stai la birou încearcă să îți păstrezi un spate drept, capul în linie dreaptă cu coloana vertebrală.
Dacă îți petreci foarte mult din timp vorbind la telefon, încearcă să eviți aplecarea corpului pe o parte. Îți poate fi de folos un telefon cu speaker sau cu handsfree.
Evită pe cât se poate tocurile foarte înalte. Acestea reprezintă unul dintre motivele pentru care femeile sunt mai expuse durerilor de gât sau umeri decât bărbații.
Pentru zi alege-ți o geantă ușoară sau un rucsac, dar nu-l încărca cu lucruri nefolositoare. Nu face un obicei din a-ți purta rucsacul pe un singur umăr. Cumpără-ți un rucsac care este creat pentru a pune greutatea pe șolduri și nu doar pe partea superioară a spatelui. Când ai bagaje foarte grele, optează pentru rucsacurile sau gentile cu roți. Dacă trebuie să cari o geantă de umăr, alternează umărul folosit.
O poziție corectă este foarte importantă atunci când o mare parte din timpul tău o petreci la volan. Poziționează-ți scaunul astfel încât spatele să fie drept, iar genunchii la același nivel cu șoldurile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2689 secunde