Tratează cu succes oboseala mentală

677
Tratează cu succes oboseala mentală - obosealamentala-1348688760.jpg
Activitățile cotidiene, locul de muncă, micile certuri, sunt doar câțiva dintre factorii care afectează în timp buna funcționare a creierului.


Primele simptome ale oboselii mentale
Ți s-a întâmplat de mai multe ori să uiți unde ți-ai lăsat cheile? Acesta este un prim semn al oboselii care se instalează la nivelul creierului. Cel mai bun remediu în acest caz este să iei o pauză astfel încât creierul tău să se poată revigora. Mai mult decât atât, oboseala mentală afectează activitatea cerebrală astfel încât, persoana în cauză nu mai are capacitatea de a înțelege nici măcar lucrurile simple.
O scurtă perioadă de odihnă este remediul benefic pentru bună-starea ta și pentru echilibrul interior, se arată într-un articol al revistei "Sănătatea de azi". Oboseala mentală se face vinovată și pentru lipsa capacității de concentrare, instalată pe fondul oboselii cronice. Simptomele sunt completate de lipsa capacității de a duce la bun sfârșit activitățile cotidiene. Cel mai bun remediu în acest caz este alegerea unei activități care să te deconecteze de la stresul zilnic, hobby-ul  fiind cel mai bun exemplu. 
Nu uita! Deshidratarea determină creierul să devină leneș. Așadar, consumă zilnic doi litri de lichide așa cum recomandă medicii. 
Alina RADU


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 27 Septembrie 2012
Stire din Sănătate : Alege o dietă sănătoasă
Joi, 27 Septembrie 2012
Stire din Sănătate : Parodontita sau boala civilizației
Miercuri, 26 Septembrie 2012
Stire din Sănătate : Cum să-ți păstrezi o memorie de fier
Pagina a fost generata in 1.5675 secunde